"Mare multumire lui BABU NITU. Cu ceaiul lui m-am vindecat de fibroza pulmonara"

Cititor Formula AS
Numele meu este Nistor Mircea, domiciliez in Viena, Austria, si sunt un cititor asiduu al revistei dvs. pe internet.

Cu aceasta ocazie tin sa va multumesc pentru eforturile mari pe care le faceti, atat financiare, cat si materiale, pentru mentinerea acestei reviste la un nivel atat de ridicat.
In urma cu doi ani, s-a descoperit ca sufar de fibroza pulmonara, si medicii mi-au prescris cortizon. Se stie ca acest medicament produce si alte inconveniente, cum ar fi: retinerea apei in organism, osteoporoza, atacarea vederii etc. In cazul meu, le-am contractat pe toate, dar boala continua. Analizele erau tot timpul negative. Reluand arhiva revistei, m-am concentrat la rubrica "medicina naturista", unde in mai multe numere am gasit informatia ca un anume Babu Nitu din Gura Raului (Sibiu) stie si trateaza mai multe boli de plamani cu ajutorul plantelor. Chiar in aceeasi zi am luat legatura la numarul de telefon indicat in ziar. Nu l-am gasit acasa. Era in varful muntelui, cu oile lui, ca este cioban de meserie. Am mai revenit cu telefonul de cateva ori, pana am reusit sa dau de el. M-a ascultat cu atentie, mi-a pus intrebari in legatura cu boala, ca un veritabil medic. Apoi, cu ajutorul unor prieteni din Blaj, am ajuns in posesia ceaiului recomandat de el, cu instructiunile de folosire. Cu o oarecare suspiciune - la recomandarea lui - a trebuit sa renunt la cortizon. Dupa doua zile de ceai a inceput sa-mi fie rau, l-am sunat, dar mi-a zis sa iau ceaiul fara intrerupere. Asa am facut. Dupa o luna de ceaiuri, analizele aratau o usoara imbunatatire a sanatatii, iar acum, dupa patru luni, analizele arata o substantiala intrare in parametrii functionali ai plamanilor. Doresc sa aduc mare multumire acestui om simplu, care la cei 84 de ani inca mai are puterea de a urca pe piscurile muntilor care-i inconjoara localitatea, la oile lui. Printre altele, imi spunea ca inca nu a gasit pe cineva care sa-l urmeze in secretul cunoasterii si culegerii plantelor medicinale. Toata lumea fuge cand trebuie sa cutreiere potecile abrupte dintre munti, pe ploaie sau vreme rea. Oare chiar nici o institutie de profil nu se gaseste sa ia legatura cu acest om minunat, Babu Nitu? Ganditi-va ca are 84 de ani si ne va parasi, iar aceste secrete vor fi luate cu el pentru totdeauna.
Va multumesc!
MIRCEA NISTOR - e-mail: m.nistor@chello.at

"In urma tratamentului anti-tumoral prescris de Cabinetul "Energy Plus", m-am vindecat de cancer hepatic"

Stimata doamna Sanziana Pop,
Am 54 de ani si incerc sa va prezint, foarte pe scurt si fara patetism, dramatica si incredibila situatie prin care am trecut. Un incident nefericit din toamna anului 1997 m-a determinat, intr-un mod nefiresc (mai ales pentru o femeie), sa imi continui viata cu indiferenta si cu nepasare fata de familie si de propria-mi persoana si sa ma autodistrug prin consumul de alcool! Anul acesta, sanatatea mea s-a agravat foarte tare si, intr-un final, am acceptat ideea ca am nevoie de ajutor. Pe baza analizelor facute in aprilie 2008, s-a stabilit diagnosticul de ciroza hepatica. Rezultatul investigatiilor ulterioare (mai 2008) a fost dramatic: cancer hepatic cu speranta de viata de maximum 3 luni. Cu privirea in pamant, medicul mi-a explicat ca nici chirurgia si nici chimioterapia nu ma mai puteau ajuta. Cum sa accepti asa ceva!? Am fost externata si am hotarat sa fac ceea ce nu am facut ani de zile pentru cei dragi: am inceput sa ii ascult si, astfel, la insistentele lor, am acceptat sa urmez si un tratament naturist antitumoral, despre care fiica mea a citit in revista "Formula AS", pe care eu as numi-o "revista vietii si a sperantei". Am inceput batalia intr-o stare foarte dificila: doua tumori hepatice, ascita, edeme gambiere, icter, hepatomegalie, splenomegalie, hipertensiune portala, varice esofagiene gradul III, stelute vasculare, analize medicale cu valori la jumatate sau de doua pana la zece ori mai mari decat cele normale, astenie fizica accentuata, nervozitate, depresie, dureri, infectie urinara cu E.Coli, febra, frisoane. Familia mea a apelat la Centrul de Consultanta Naturopata "Energy Plus" (tel. 021/316.43.92, 0748/88.00.59), de unde am primit un program complet de tratament antitumoral, avand ca produs de baza Tien Hsien Liquid China 1, asociat cu alte produse naturale speciale. Tratamentul a fost modificat periodic, fiind corelat cu evolutia starii mele de sanatate. Fiecare manifestare a bolii a fost analizata si tratata cu produse speciale (ex.: Colostrum Prime LifeTM, Essiac, Reduced Glutathion, Mity QondriaTM, Neuro Optimizer, Alive!, Milk Thistle cu Phytosome, Super Turkey Tail s.a. La o luna dupa inceperea tratamentului, lumina sperantei a aparut atat pentru mine, cat si pentru familia mea. Starea mea psihica (importanta in lupta cu boala) s-a imbunatatit considerabil: am devenit mai comunicativa, am capatat incredere in mine si putere de a lupta cu boala. Acum, dupa doua luni de tratament, am pofta de mancare (chiar imi prepar singura hrana), edemele, nervozitatea, starea icterica au disparut, tranzitul intestinal si diureza s-au reglat, sunt un alt om, care regreta enorm anii irositi, din cauza dependentei alcoolice!
Va doresc multa sanatate si multumesc tuturor celor care imi sunt aproape!
Din motive lesne de inteles, va rog sa aveti amabilitatea de a nu-mi face public numele.
AURICA - tel. 0726/80.81.22, 0744/77.02.00