Feluri fara carne
Taietei cu nuca: Ingrediente (pentru 4 persoane): 350 g taietei lati, sare, piper negru macinat, 25 g miez de nuca zdrobit, 50 g pesmet, 50 g unt. * Mod de preparare: * Se fierb taieteii al dente 10-12 minute in apa cu sare, se scurg bine, se pun intr-un castron incins si se pastreaza la cald. * In timp ce fierb taieteii, se topeste untul ...
Citeste tot articolul
Alte articole din sectiunea "Cosul cu targuieli"
Afisare: 561 - 584 din 584 articole
-
Cosul cu targuieli
Numarul 347 -
Cosul cu targuieli
Numarul 346 -
Cosul cu targuieli
Numarul 345 -
Cosul cu targuieli
Numarul 344 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 342 -
Cosul cu targuieli
Numarul 341 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 340 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 339 -
Cosul cu targuieli
Numarul 338 -
Cosul cu targuieli
Numarul 337 -
Cosul cu targuieli
Numarul 336 -
Cosul cu targuieli
Numarul 335 -
Cosul cu targuieli
Numarul 334 -
Cosul cu targuieli
Numarul 333 -
Cosul cu targuieli
Numarul 332 -
Cosul cu targuieli
Numarul 331 -
Cosul cu targuieli
Numarul 330 -
Cosul cu targuieli
Numarul 329 -
Cosul cu targuieli
Numarul 328 -
Cosul cu targuieli
Numarul 327 -
Bucatarie rapida
Numarul 326