"In urma unui sindrom de oboseala cronica, am crezut ca viata mea s-a sfarsit"

Cititor Formula AS
Stimati domni, stimate doamne,

Pentru acei dintre dvs. care au probleme: neuro-psihice, endocrino-metabolice (diabet, tiroidie), cardiovasculare, digestive, reumatismale, renale, afectiuni ale sistemului osos, va prezint un tratament care sigur va va aduce refacerea starii de sanatate. Personal, am trecut printr-un moment critic, in 1997, cand am fost diagnosticat cu sindrom de oboseala cronica, manifestat prin: crampe la inima, atacuri de panica, afectiuni ale pancreasului, ficatului, bilei, lipsa poftei de mancare si, in general, lipsa poftei de viata. Credeam ca totul s-a terminat. Disperat, am fost la mari spitale, mari medici, mari duhovnici, mari sarlatani. Medicii, fiecare, mi-au prescris medicamente pentru domeniul in care erau specializati. M-am trezit astfel cu o punga de medicamente pe care, esalonate zilnic, nu reuseam sa le birui. Medicamente pentru cap, pentru inima, pentru ficat, pentru rinichi, pentru Helicobacter-pylori s.a. Clinicile naturiste mi-au recomandat produse pe baza de ginseng, aloe vera, ginkgo biloba, produse chinezesti, indiene etc. Am urmat si un tratament homeopatic, am facut acupunctura. Dadeam milioane de lei lunar pe medicamente si produse naturiste. La toate tratamentele, ma simteam cateva zile bine, apoi reveneam la starea de boala. Atentie! Nu am fost si nu sunt un ipohondru. Am facut sport, am fost si sunt o fire dinamica, activa. Nu am fost pregatit cand a aparut boala si luam din fuga ce mi se prezenta ca fiind solutia salvatoare. Fiind o fire careia i-a placut sa studieze mereu (sunt inginer aeronautic), m-am aplecat pe studiu si unde aveam dubii, intrebam specialisti in domeniu. In ce priveste medicina alopata, am ajuns la concluzia ca sunt foarte rari medicii adevarati, pentru ca un medic specialist:
1. Trebuie sa discute mult cu bolnavul, pentru a intui cauza suferintei;
2. Trebuie sa mearga pe o schema avand la baza unul-doua medicamente verificate la timp, la care sa adauge medicamente din noua generatie, ajustandu-le, in urma observatiilor, si ajungand la o schema cat de cat apropiata de cea ideala, pentru ca exista bolnavi, si nu boli. Pentru ca, din cele peste 200.000 de medicamente prezente in farmacii, este greu sa gasesti schema potrivita, si chiar si asa, la elaborarea medicamentelor, in industria farmaceutica, fie specialistii nu sunt lasati sa duca cercetarile la final, fie se pleaca pe scheme gresite de la inceput. Cert este ca, din numarul imens de medicamente aflate pe piata, doar vreo 3-4 sunt considerate ca nenocive, fara efecte secundare...
3. Trebuie sa citeasca mult si sa fie la curent permanent cu noutatile in domeniu. Toate aceste cerinte inseamna timp si bani, iar la aceste cerinte se adauga faptul ca medicul trebuie sa aiba o buna pregatire si practica in domeniu, or, si in medicina, ca in orice domeniu, sunt multi veniti, dar putini sunt chemati.
M-am lungit un pic, ca sa creionez cadrul in care m-am miscat si in care cred ca va aflati si dvs. Concret, dupa ce am studiat multa documentatie, cautand sa-mi fac o viziune sistemica proprie, dupa ce mi-am lamurit o serie de probleme cu specialisti in domeniu, am gasit calea care m-a salvat si pe care v-o prezint in continuare.

Ca principiu de vindecare

Medicina chineza, cea mai continua si veche medicina a lumii, concluzioneaza ca orice boala, daca nu este in faza finala, se rezolva prin doua metode, si anume:
* Refacand functiile organismului prin tehnici de relaxare, metode traditionale (acupunctura, presopunctura, gimnastica), dispozitive si aparate;
* Dand organismului necesarul de care are nevoie: lichide, substante nutritive, proteine, minerale, aminoacizi s.a. In termeni mecanicisti, aceasta s-ar traduce prin: segmentarea motorului, la cum arata el in momentul de fata, si dand necesarul de ulei si benzina, de care are nevoie.

Tratamente aplicate

In primul rand, eu mi-am rezolvat problema cu ajutorul aparatului ELF-Spiridus (www.qme1995.ro), un aparat omologat de Ministerul Sanatatii, de productie romaneasca (mai sunt aparate similare in lume). Aparatul emite unde in gama undelor cerebrale, unde pe care le emite un creier in functionare normala. In creier sunt grupe de celule care coordoneaza fiecare sistem (medicina din ultimul timp le-a identificat). Urmare a diversilor factori poluanti: alimentatie, stres, poluare sonora, electromagnetica, radioactiva, chimica s.a., creierul isi perturba functiile, un grup de celule se dezechilibreaza, sistemul pe care-l coordoneaza isi iese din parametri si apare boala, care scoate capul pe organul cel mai afectat. Cum corpul este un sistem interconectat, practic tot organismul este cuprins. Reechilibrand "computerul" (creierul), fiecare sistem isi revine la functionarea normala si starea de boala dispare. Aparatul Spiridus elimina disconfortul, starile de rau, bolile, iti da incredere si o stare de bine.
Personal, am avut suspiciuni pana sa-l utilizez, dar acum, nu ma mai convinge nimeni ca nu e bun, pentru ca l-am verificat pe mine si am scapat de o stare pe care o credeam fara iesire.
In ce priveste partea de "necesar al organismului" din multitudinea de produse oferite pe piata, tot prin testare (pentru ca in reclame, fiecare produs se prezinta ca fiind cel mai bun din lume), am gasit ca cele mai bune si eficiente produse sunt cele ale firmei "TIANSHI" (www.tianshi.ro). Au la baza medicina chineza, structurata in mii de ani, si au singurele produse din lume de calciu biologic, calciu natural 100%, cu absorbtie 98-100%, care se ia fara fixatori, de la copil la tata, pana la adultii cu varste inaintate. Cum se stie, dezechilibrul calciului in organism este cauza a peste 150 de boli. Biocalciul este un produs complex, in care mai intra vitaminele esentiale, minerale, aminoacizi, adica o schema complexa necesara absorbtiei calciului. Alt produs deosebit este Cordicepsul, cel mai puternic antibiotic natural din lume, care distruge tot ce inseamna: streptococ, pneumococ, stafilococ, virusi etc. Firma mai are si alte produse foarte bune, dar trebuie sa va documentati si sa luati doar ce va trebuie, pentru ca produsele se distribuie in sistem MLM (retea) si reprezentantii firmei, ca la toate firmele similare, sunt buni agenti de marketing, multi chiar medici, si sunt interesati sa vanda cat mai mult. Daca nu sunteti in tema, riscati sa va treziti cu scheme de tratament si retete destul de costisitoare.
Pentru cei cu probleme ale scheletului osos: osteoporoze, coxartroze, lombosciatica etc., cuplati tratamentul ELF cu administrarea de biocalciu. Va faceti analize la inceputul tratamentului, iar dupa 1-2 luni de administrare continua, simptomele dispar. La o osteoporoza avansata, se merge pana la 6 luni, dar se reface structura osoasa, fara depuneri aleatorii, cum se intampla la administrarea de calciu mineral: gluconolactat, sandoz, lactic etc.
Eu m-am vindecat. Va rog sa folositi si dvs. cu incredere tratamentele pe care vi le propun. Sa nu aveti teama, pentru ca daca organismul primeste ceva cu care s-a nascut (semnal, substanta), il recepteaza fara sa reactioneze, dar cum primeste ceva ce nu reunoaste (ex. substantele de sinteza din medicamentele alopate), are o perioada de "nedumerire", apoi reactioneaza, uneori foarte dur.
Multa sanatate, iubire, pace, lumina si credinta in Dumnezeu.

Ing. EUGEN SBORA - str. Mircesti, bl. O15, sc. 1, ap. 4, Craiova, e-mail: sboraeugen@yahoo.com