"Tratamentul prescris de Centrul de Consultanta "Energy Plus" a fost pentru mine un miracol"

Cititor Formula AS
Pe scurt, povestea mea este urmatoarea: in decembrie 2006, mi s-a facut o histerectomie totala si anexetomia ovarului drept (ovarul stang mi-a fost extirpat in 1992).

Dupa aceasta operatie, peste mine a venit "uraganul". M-am imbolnavit de depresie si nevroza anxioasa, de osteoporoza, poliartrita reumatoida, colon iritabil. In martie 2007, am fost internata la sectia de psihiatrie din localitate, incercand sa urmez tratamentul prescris. N-am reusit decat doua luni. Din cauza antidepresivelor imi crestea prolactina si ma dureau sanii. "Zapacita" si necajita, am renuntat la antidepresive. Am incercat diferite produse naturale, dar nu m-au ajutat. Cealalta mare problema erau durerile articulare. Fiecare miscare de maini si de picioare pentru mine era sinonima cu durerea. La 45 de ani, mergeam precum o fiinta de 90 de ani. Tratamentele antiinflamatoare mi-au provocat dureri foarte mari de stomac, in pofida gastroprotectoarelor luate. Dar bunul Dumnezeu s-a indurat de mine si am descoperit Centrul de Consultanta "Energy Plus". In urma tratamentului, la scurta vreme, cu mine s-au petrecut adevarate minuni: * A disparut starea coplesitoare de oboseala fizica. * Mi-au disparut inflamatiile pe care le aveam la incheieturile mainilor, iar durerile articulare s-au diminuat. Fata de iarna trecuta, acum pot zbura. Nu ma mai supara coloana. * Dupa primele saptamani de tratament, "am uitat" ca am intestine; a mai ramas o flatulenta. In ceea ce priveste problemele psihice, s-au ameliorat simtitor, in sensul ca dorm foarte bine noaptea, fara acele treziri bruste, pline de spaima, iar starea de rau sufletesc si "ghemele de nervi" au ramas simple atingeri. Dimineata, ma trezesc cu bucurie, acea bucurie care include parca tot Universul. Spun toate astea cu fericire, pentru ca nu mai indrazneam sa visez ca voi face lucrurile pe care le fac din nou acum, care imi sunt atat de dragi. Imi este atat de incarcat programul atat la serviciu, cat si acasa! Multumesc din tot sufletul, cu mare drag si recunostinta, Centrului "Energy Plus", pentru binele facut.
Cu cele mai curate ganduri, va doresc o primavara frumoasa si plina de flori, chiar si de livezi intregi de pomi infloriti.

EMILIA A.

(Tratamentul a inclus Midlife Ease, Neuro Optimizer, Stress Tame, Schizandra, Jarro Dophilus + FOS, L-Glutamine, GABA, SOD 2000 Plus, Calciu Complex "Bone Formula" s.a.)

Centrul de Consultanta "Energy Plus" - Bucuresti, tel. 021/316.43.92, 0733/35.40.00