Infectii pe piele, vindecate rapid cu seminte de in

Cititor Formula AS
Sunt situatii in care un tratament naturist e mult mai simplu si de dorit decat unul alopat, dar depinde daca ai de unde sa faci rost de ceea ce-ti trebuie, in timp util.

Mama a fost muscata de "ceva" cand lucra in gradina. A stat acasa, doar nu te duci pentru o muscatura la medic! Locul s-a inflamat si s-a infectat urat. Merge la medic. Ii da antibiotic si in spune ca daca nu da nici un semn de ameliorare, trebuie sa treaca la chirurgie. Din fericire, o vecina apare cu o reteta veche si simpla. Un pahar de seminte de in se dau prin masina de cafea. Se pune la fiert lapte. In el se adauga praful de la semintele de in si, dupa ce fiertura e gata, si o lingura de miere (nu pe foc). Se aplica pe un pansament pasta obtinuta si se pune calda cat suporta pielea pe locul infectat. Se schimba pana cand a fost scoasa toata infectia. Da rezultate foarte repede! Reteta o recomand pentru ca am vazut rezultatele cu ochii mei. Sanatate tuturor si viata lunga revistei.
AANEI ANGELA - str. Unirii nr. 186, Vatra Dornei, jud. Suceava, cod 725700

Titeiul, gastrita si ulcerul

In prezent locuiesc la Chicago. Cand locuiam la Targoviste, baiat fiind, mama a facut de-a lungul anilor o gastrita cronica. Era ingrozitor s-o auzi cum se zvarcolea noaptea, pe covor, in camera ei, si se vaita neajutorata. Fusese la doctor de mai multe ori si nu putea sa conceapa ca trebuie sa se opereze. O ingrozea gandul ca o s-o taie doctorii, pentru ca ultima data i s-a spus ca are ulcer cancerigen. Vaitatul si stresul au tinut aproape doi ani! S-a tratat cu ceaiuri de toate nuantele si orice auzea ca e bun de stomac nu ezita sa foloseasca. Intr-o zi, a trecut o batrana pe la noi si a vazut-o cum striga de durere. A intrebat-o ce are si mama i-a spus, printre lacrimi, ca are ulcer si este intr-o stare avansata. Atunci batrana i-a zis fara sa se gandeasca prea mult ca si ea a fost bolnava cand avea 50 de ani si a baut cate o lingura de titei argilos (brun), dupa fiecare masa, si in sapte zile s-a vindecat. De atunci a mai trait mult si bine si n-o mai supara stomacul. Este stiut ca un om in mare pericol face orice sa scape din necaz, si pentru ca locuiam intr-o zona petroliera, mama m-a trimis sa-i caut titei, dar nu negru, ci de culoare maronie, argilos. Am mers la multe sonde care scoteau petrol pur - zacamant si am gasit, in sfarsit, ce cautam... Batranica a avut dreptate. Dupa cateva zile, mama s-a facut sanatoasa.
GEORGE PETRE - Chicago, SUA

Gingii care sangereaza

* Puneti pe gingii comprese cu Bitter suedez diluat cu ceai de musetel.
* Mestecati incet o bucatica de coaja de portocala sau o bucatica de ghimbir cu zahar.
* Frecati 1/2 lamaie cu partea zemoasa pe gingii.
* Consumati Spirulina, care este exceptionala in sangerari de orice fel. Dupa 10-15 zile n-o sa mai aveti sangerare la gingii.
Dupa ce vi se opresc sangerarile, sa mestecati propolis solid, 4-5 g zilnic, indelung, apoi il inghititi. Alternativ faceti gargara cu tinctura de propolis - 40 picaturi intr-o ceasca cu apa, 5 minute, apoi inghititi sau va tamponati gingiile.
Dumnezeu sa va ajute!
F. MIHAILESCU

Tratamente anticancer probate

1. Un pui mare de gaina, de preferat negru, se taie, se inlatura: maruntaiele, capul, gatul, picioarele. Se cresteaza in interior, de-a lungul sternului, si se introduce in crestaturi continutul a 22 capsule de Ginseng. Se pune intr-un vas fara apa, care se aseaza intr-o oala cu apa si se fierbe 4 ore. Se imparte pasarea in trei parti egale, ce se vor consuma dimineata, la pranz si seara. Se repeta operatia saptamana urmatoare. (Reteta coreeana) Concomitent, se pun intr-un borcan 0,5 kg miere, continutul a 22 capsule de Ginseng si se amesteca pana la omogenizare. Daca mierea nu este fluida, se incalzeste la o temperatura de maximum 40gr.C. Borcanul, legat cu celofan, se inveleste in ziar si se pune la macerat 45 de zile, amestecand din cand in cand. Se ia cate 1 lingurita de preparat, dimineata, la pranz si seara, inaintea meselor principale, toata viata.
2. Se fierb 2 linguri de tataneasa in 2 l apa, 30 de minute. Se ia de pe foc si se lasa 24 de ore la temperatura camerei. Se ia cate o cana, dimineata, la pranz si seara, iar peste cateva saptamani, 2 litri pe zi. Se tine regim vegetarian pe toata aceasta perioada. (Dr. Constantin Parvulescu. Probata pe el insusi)
3. Tratamente cu produse TIANSHI
Produsele TIANSHI sunt produse naturale, cu absorbtie 95-100%, nu dau reactii negative si nu presupun eliminarea altor medicamente. Produsele TIANSHI sunt apreciate de ONU ca cele mai bune produse din lume, in domeniul promovarii sanatatii. Sunt incluse in agendele medicale rusesti si sunt subventionate de statul rus. Sunt premiate de Institutul de Aviatie si Astronautica din Rusia, pentru ca, testate pe ofiteri si cosmonauti rusi in prag de pensionare, din 26 de parametri urmariti, 21 au iesit refacuti 100%, iar 5 in limite normale, fapt ce a permis mentinerea acestui personal, de care statul avea nevoie, si in care a investit mult in pregatire. Tratamentul presupune 3 etape:
a) Purificare, curatire organism, care consta in: detoxifierea, eliminarea radicalilor liberi din organism, a toxinelor, inclusiv cele medicamentoase, a colesterolului in exces, a sarurilor metalelor grele, curatirea reziduurilor vechi, a mucusului, a pietrelor fecaloide, din colon (centrul imunitatii organismului) etc. Produse utilizate: Ceai antilipemic, Chitosan, Celuloza dubla.
b) Echilibrarea, completarea organismului cu necesarul de elemente esentiale. Aceasta etapa presupune: inlaturarea deficitului de micro si macroelemente, vitamine, aminoacizi, acizi grasi semisaturati, pentru restabilirea metabolismului, a schimbului de substante, a functiilor fiecarui organ. Produse utilizate: Biocalciu, Biozinc, Biofier, Spirulina. Biocalciu Tianshi este singura forma de calciu existenta cu absorbtie moleculara de 95-100%. Formele existente de calciu: calciu mineral, gluconolactatele, Sandoz efervescent etc., se absorb 8-10%, iar la varsta a treia, 3-5%, necesita fixatori si implica depuneri aleatorii in organism, cu formarea de osteofite, pinteni calcaneeni etc. Biocalciul TIANSHI contine 17 elemente importante: Ca, Mg, Se, Zn, Fe, Cu, I, P etc., vitamine: B1, B2, B6, B12, A, C, D, E, acid folic, 8 tipuri de aminoacizi necesari omului.
c) Restabilirea functiilor vitale ale organismului (ale tuturor organelor si sistemelor). Produse utilizate: Cordiceps (aurul medicamentelor la chinezi), Veican, Ican, Holican, Extract de furnica, Grasime de tipar. Medicamentele vindeca efectul. Pentru cauza (perturbarea biocampului energetic), se utilizeaza aparate si dispozitive de echilibrare a organismului uman.
4. O injectie subcutanata sau intramusculara cu Polidin, la interval de 3 zile. Total 12 injectii. Fiola se agita bine inainte de utilizare, pentru omogenizare. Pauza 10 zile, apoi alta serie. In paralel, 2 tablete B complex pe zi, doua luni. (Institutul Cantacuzino, Filiala Iasi)
5. Tratament cu CELULACT H. Producator IOAN ISTRATE, tel. 021/630.45.72, 0722/67.29.41.
6. Centrul de Medicina si Sanatate Preventiva Breaza, Fundatia EDEN (str. Caraiman nr. 15, cod 105400, jud. Prahova), Dr. DORU LAZA, tel./fax: 0244/34.32.28.
7. Clinica de Medicina Integrala Masloc, com. Masloc, nr. 146, jud. Timis, cod 307270, tel. 0256/23.12.01, fax: 0257/21.25.43, Dr. BARBU I. CORNELIU.
8. Tratamente cu dispozitiv ELF - Spiridus. Reface functiile organismului aducand creierul in functionare normala, ceea ce determina intrarea tuturor organelor si sistemelor in parametrii de functionare normali. www.qme1995.ro
9. Tratament cu produsul japonez BIO BRAN 1000/ MGN - 3, DAIAWA Pharmaceutical - Japonia. Tel. 021/332.71.02, 021/332.71.64, www.chemomed.ro
10. Tratament curatire LIMFA:
* Timp de trei zile, pe stomacul gol, dimineata, se bea un pahar amestecat din: 1 lingura sulfat de sodiu (sare GLAUBER), la 1 pahar de apa fiarta si racita sau apa distilata.
* Se face un amestec suc de citrice, 2 litri, din: 4 grefuri mari sau 6 grefuri mici, 1-3 lamai, restul portocale, apoi se adauga 2 l apa si se incepe a se consuma la 30 minute, dupa ce se bea paharul cu sare GLAUBER, in portii de 350-400 ml, la intervale de 20-30 minute, toata ziua. Daca apare senzatia de foame, se mananca 2 portocale. Seara se face clisma cu 2 l de apa, cu adaos suc de citrice.
Ing. EUGEN SBORA