"Cancerul de pancreas al sotului meu a fost stopat cu tratamentul de la "Energy Plus""

Cititor Formula AS
In urma unui icter mecanic aparut in luna septembrie 2008, sotul meu a facut investigatii la Spitalul Judetean Constanta, de unde a fost trimis la Spitalul Clinic Fundeni, Bucuresti, cu un diagnostic necunoscut referitor la zona pancreatica.

Aici, in urma unei endoscopii, este operat pentru neoplasm cap de pancreas, invaziv, cu adenopatii masive loco-regionale, dar din cauza marimii tumorii si a metastazelor, doctorii nu au putut s-o indeparteze. Intorsi acasa, cu un prognostic foarte rezervat in privinta evolutiei bolnavului, am hotarat sa incercam si tratamente naturiste. Ajutorul celui de sus a venit prin faptul ca am gasit in revista "Formula AS" cazul unei doamne suferinde de o boala foarte grava, vindecata printr-un tratament recomandat de Centrul "Energy Plus" (tel. 021/316.43.92, 0733/35.40.00) din Bucuresti. Cu dosarul medical al bolnavului (caci acesta nu avea puterea necesara de a face un drum pana la Bucuresti, nici macar cu autoturismul), baiatul meu a obtinut produsele naturiste recomandate de "Energy Plus". Marturisesc ca numai dupa 5 zile s-a vazut o schimbare in bine a bolnavului. In acel moment al evolutiei bolii, el cantarea 59 de kilograme si nu putea manca nimic fara a i se face rau. Bolnavul a urmat intocmai tratamentul recomandat de "Energy Plus", insotit de o dieta bazata pe legume si fructe. La baza acestui tratament a stat medicamentul Thien-Shien Liquid No 1 China, insotit de multe antioxidante si imunostimulatoare. In urma tratamentului, care a durat cam 4 luni, la aceasta ora, toate analizele medicale ale sotului meu (T.C. - RMN) sunt in limite normale.
Vreau sa multumesc pe aceasta cale revistei "Formula AS" ca a stiut sa devina un loc al sperantei celor bolnavi, si celor de la "Energy Plus" pentru profesionalismul de care dau dovada in lupta cu boala.
TRANULEA VASILICA - tel. 0745/94.35.75