Asa m-am vindecat

Cititor Formula AS
"Cum am scapat de probleme grave intestinale"

Sunt si eu o cititoare a revistei "Formula AS", aproape de la inceputuri. Am fost si eu un om problema pe lumea asta, fiindca viata mea a fost nu un calvar, ci zece, dar cu toate astea, am ajuns la 61 de ani. M-a certat Dumnezeu, m-a certat, dar mortii nu m-a dat. Inca din tinerete m-am confruntat cu probleme grave intestinale, balonari, scaune moi, fiind supusa permanent unor diete severe. Dar Dumnezeu mi-a dat in gand leacul cel bun, care este pe gratis: o planta minune, care a fost pentru mine un leac miraculos si sper sa fie si pentru altii: PELINUL. Am luat in fiecare zi cate o lingurita de pelin proaspat, direct de la sursa, adica l-am tras de pe crenguta, l-am mestecat putin si l-am inghitit cu apa sau ceai, timp de o saptamana. Pelinul trebuie luat cu prudenta, depinde de situatia fiecaruia. Se ia o saptamana-doua, o lingurita la 2-3 zile, sub forma de ceai si tincturi, dar eu am folosit varianta cea mai simpla. Pelinul este de doua feluri: salbatic, care creste inalt si ramuros, si cel medicinal, care este mai scurt, de un verde albicios si se gaseste pe langa toate drumurile, rauri si pajisti. Se usuca la loc umbros, cu frunzulitele si bobitele lui.
* Pentru crize de stomac se iau fructe de corn, se pun intr-un borcan de 2-3 kg cu 1/2 zahar, se completeaza cu tuica tare, se tine la macerat 7 zile in camara. Se iau 2-3 linguri la nevoie. * Orezul mai putin fiert sau oparit cu apa fierbinte are acelasi efect.
* Pentru constipatie si colon iritabil, se iau 3 lingurite de mustar boabe si cate o lingurita de miere, timp de o luna. Regleaza scaunul si vindeca colonul.
* In ce priveste glanda tiroida, de care am suferit mult timp, tratand-o multi ani cu medicamente, dar o amelioram numai periodic, dupa o vreme, am inceput sa iau tinctura de propolis, cate 25-30 picaturi de doua ori pe zi. Cand am mers la control, mi s-a zis ca nu mai am nimic.
* Am avut si o sinuzita, care m-a chinuit multi ani, si am rezolvat-o tot cu propolis. Se trag cateva picaturi in seringa si se completeaza cu apa cat incape in seringa (seringa sa fie mica si fara ac). Se pun picaturi in nas, una cate una, de doua ori pe zi, cateva zile la rand. Se apleaca pe o parte capul, ca sa ajunga in sinusuri.
DUMITRASCU NUTA - sat Luminis, str. Luminii nr. 87, com. Piatra Soimului, jud. Neamt

Despre cancer

Sunt in masura sa vorbesc despre aceasta boala necrutatoare, deoarece am trecut pe langa ea. Cum? Astfel: intr-o dimineata, am intrat in baie sa ma spal. Dupa ce mi-am sapunit mainile, am inceput sa le frec. Atunci am simtit o durere usoara la sanul stang. Pipaind locul, am descoperit doua formatiuni ca niste prune sub mamelon. M-am speriat. Luand din nou sapunul, il scap jos. Cand m-am aplecat sa-l ridic, am simtit o alta durere. Parca se tragea din interiorul sanului. Imi facea impresia unui pom cu radacina spre coaste, iar tulpina mergea spre mamelon. Ce sa fac? Sa merg la medic, imi face biopsie si daca starneste cancerul nu mai ai ce-i face. Si cum am in casa in permanenta bitter suedez, mi-am spus sa incerc la inceput leacuri lasate de Dumnezeu. Tin comprese o saptamana si daca nu-mi trece, merg la medic. Am inceput sa pun comprese, in partea inferioara a sanului, unde erau acele formatiuni. Zi-noapte am udat compresa cat o palma. Spre bucuria mea, dupa o saptamana, formatiunile au disparut, la fel si durerea. Insa am inceput sa am o durere surda spre axila. Am pus si acolo comprese. Si ca sa fiu sigura ca nu se vor reface, am continuat tratamentul inca o saptamana. Sunt cateva luni de atunci si nu s-au refacut. Eu scapasem! Poate nu era cancer, ci niste formatiuni benigne. Oricum, bitterul mie mi-a facut bine. Iata de ce le doresc tuturor femeilor ce vor trece prin ce am trecut eu sa-si rezolve la fel aceasta problema.
Pentru cei ce au probleme in alte zone, sa recurga experimental la acelasi tratament.
* La cancerul de piele - comprese cu bitter local.
* La esofag, gargara cu bitter diluat, dupa care sa-l bea, de cateva ori pe zi.
* La colon, comprese la anus (daca ustura prea tare, diluati-l putin) si pe burta, inferior stanga.
* In rectocolita la fel, plus supozitoare cu propolis.
* In secretie mamelara, comprese cu bitter.
* In chisturi pe sani, comprese cu bitter pana la disparitie.
* La limba. Comprese sau stersul des al suprafetelor linguale. (La limba crapata, clatiti gura cu ceai de musetel, apoi tamponati cu bitter de cateva ori pe zi. Intercalati cu ungere, tamponare cu vitamina A solutie uleioasa.)
Bitterul la sticle e scump. Mai convenabil este sa luati plante de la "Farmacia Verde" si cu 3 l de vodca il preparati acasa. Primiti si prospectul. Eu am consumat atunci 2-3 l.
LIDIA AVIERITEI - Sos. Stefan cel Mare 52, bl. 36, sc. A, ap. 19, sector 2, Bucuresti