"Multumesc d-lui dr. Mircea Peia, un mare specialist in medicina complementara si reflexoterapie, care a reusit sa-mi vindece toate bolile"

Cititor Formula AS
Ma numesc Geambasu Cristina, am 48 de ani si sunt din Timisoara.

Calvarul vietii mele a inceput in anul 2004, in urma unui deces in familie, cand m-am imbolnavit foarte rau. Aveam tot timpul ameteli, dureri de cap, calciul era sub limita, aveam insomnii, tensiunea arteriala era oscilanta, intram in panica foarte repede si gandeam numai negativ. In anul 2006, am fost operata de urgenta de colecist, in urma acestei operatii am inceput sa ma simt mai rau ca inainte, nu mai puteam sa mananc, ma balonam si aveam un disconfort abdominal tot timpul. Viata imi era un chin, dar pe langa toate problemele, in anul 2007, avand tensiunea arteriala mare si o circulatie periferica proasta, am facut si o hemipareza pe partea dreapta, si din nou am ajuns la spital. Analizele erau foarte proaste, Helicobacter pylori era pozitiv, VSH-ul 37 mm/h, colesterolul si trigliceridele erau peste 250 mg/dl, glicemia urcase la 184 mg/100 ml. Luam tot felul de medicamente clasice prescrise de medici, inclusiv antibiotice, infectia din corp nu imi disparea si incepusem sa fac alergie la medicamente. Disperata, dar cu o vointa ca trebuie sa ma fac bine, in septembrie 2008, fiind o fidela cititoare a revistei "Formula AS", am citit despre mai multe cazuri care au fost tratate de d-l Mircea Peia, care locuieste in Timisoara, la fel ca mine. Eram plictisita sa mai merg la cabinetele medicale, descurajata, dar m-am hotarat totusi sa merg la acest doctor cu toate analizele, radiografiile si iesirile din spital. Multumesc acestui om minunat, cu o putere mare de a-i intelege si ajuta pe oamenii suferinzi, care a avut rabdare cu mine si in urma unei tomografii mi-a mai descoperit si o atrofie corticala cerebrala bifrontala. Dupa trei luni de tratamente naturiste si reflexoterapie, ma simteam foarte bine, parca ma nascusem a doua oara, simteam cum Dumnezeu s-a indurat si nu m-a lasat sa ma mai chinui, mi-a dat o noua sansa la viata, intalnindu-l pe acest om, caruia ii voi multumi toata viata, ca datorita dansului traiesc astazi si ma bucur de copilul meu. Am mai urmat tratamentele inca 3 luni de zile, cu pauze, si acum, dupa 8 luni, ma simt foarte bine, analizele sunt bune, pot sa lucrez si ma bucur de viata.
Multumesc si colectivului redactiei revistei "Formula AS" pentru informatiile pe care ni le furnizeaza saptamanal. Daca nu era aceasta minunata revista, nu as fi avut cum sa-l cunosc pe acest doctor care mi-a redat sanatatea. Va urez tuturor multa sanatate. Cu stima si recunostinta,
GEAMBASU CRISTINA - Timisoara, tel. 0745/64.64.64