Caut bunici pentru fetita mea de 1 an si 4 luni

Cititor Formula AS
In atentia parintilor care au copii cu probleme cardiace!

In acest moment exista in Israel o clinica medicala ce are o fundatie independenta, ce strange fonduri internationale pentru a plati operatii de inima pentru copii. Sunt stranse fonduri enorme pentru cazurile din Romania! Daca stiti parinti disperati ai caror copii necesita interventii chirurgicale pe cord, transmiteti-le acest mesaj. El poate salva vieti!
Se asigura costurile pentru operatie in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors! Aceasta stire am auzit-o astazi, 28.05.2009, ora 13.20, la emisiunea Stiinta in cuvinte potrivite, rubrica medicala, care se difuzeaza in fiecare zi, dupa Stirile de la ora 13.00. Informatia este foarte serioasa si verificata! (redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache)
Site-ul fundatiei este www.saveachildsheart.org sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural, unde se pot cere detalii.

Caut bunici pentru fetita mea de 1 an si 4 luni


Ma adresez familiei cititorilor Formulei AS, cu rugamintea de a ma ajuta sa gasesc niste bunici pentru fetita mea. Suntem doi parinti tineri, de 34 de ani, cu o minune de fetita, Ioana Alina, de 1 an si 4 luni. Locuim in Ploiesti, la bloc, in zona Pisica alba, si vrem sa ne interesam inca de pe acum ce vom face cu fetita noastra, atunci cand eu ma voi intoarce la lucru, adica la 1 martie anul viitor, cand se vor implini cei doi ani pe care statul mi i-a ingaduit sa stau acasa si sa o cresc. Am vazut recent la TV un documentar dintr-o tara europeana nordica, unde chiar se deruleaza prin intermediul statului un astfel de program, cu ajutorul caruia copiilor fara bunici li se gasesc persoane mature, care sa joace acest rol decisiv in viata lor. Ne dorim foarte mult ca fetita noastra sa creasca sanatoasa si sa fie bine educata si mai ales sa stea cat mai mult in aer liber, si de aceea cautam niste persoane cu suflet curat, care sa locuiasca la casa cu curte in Ploiesti si care sa se poata ingriji de fetita noastra, 8 ore pe zi, de luni pana vineri, cat voi fi eu la serviciu.
Ne adresam cu aceasta rugaminte cu 8 luni inainte de a ma intoarce la serviciu, pentru ca dorim sa ne cunoastem treptat, sa cladim o legatura pe care sa se poata baza linistea noastra ca parinti, atunci cand voi reincepe lucrul.
Avem toata increderea ca prin intermediul revistei dvs. vom gasi niste oameni minunati, pe care la randul ei, fetita mea sa-i faca fericiti. Stim ca nu va fi usor. Ne angajam sa fim corecti din toate punctele de vedere, incepand cu cel material, de care vrem sa ne achitam onorabil, dar ne dorim ca de ambele parti sa fie pus si suflet la mijloc, fiind in cauza o fiinta nevinovata, ale carei bunicute adevarate nu mai sunt de mult printre noi (si eu si sotul meu suntem orfani de mame, de mici copii)...
Va multumim din suflet si va iubim, Formula AS!
MONA si DANIEL - Ploiesti,
e-mail: cmonadaria@yahoo.com