Ne scriu cititorii

Cititor Formula AS
"Le multumim colegilor dvs. pentru caldura pe care o aduc in caminele noastre"

Mult stimata doamna Sanziana Pop,
Sigur ca randurile mele va vor surprinde foarte mult, si au si de ce. Sotia mea este abonata la "Formula AS" de peste zece ani. O primim cu o regularitate de ceas... elvetian!, aici, departe de acasa, in tara umezelii, cetii, vantului, cerului de plumb, unde ne-a aruncat soarta de peste 37 de ani (7 ianuarie 1972!). Citindu-va revista pentru cateva clipe, o unda de lumina ne patrunde in suflete. Nu mai suntem "foarte tineri" (73 de ani eu, 65 de ani sotia mea). Suntem si bunici. Vroiam sa imi exprim admiratia pentru echipa pe care ati format-o in jurul Domniei Voastre. Redactorii dvs. scriu niste articole pe care le citim si recitim. Domnul Sorin Preda a scris un foarte emotionant articol, in numarul 866(16)24 aprilie 2009, intitulat "Pe urma primaverilor de altadata", pe baza unor amintiri "depanate" in timp, de mine. Articolul mi-a mers la inima. Doamne, ce talente la toti colaboratorii, ce suflete calde! Ma bucur ca in tara mea mai sunt asemenea oameni. Bravo voua!
V-am scris, caci doresc sa va felicitati colegii, sa le multumiti din partea noastra, pentru caldura pe care ne-o aduc in caminele noastre. As dori sa va intalnesc, cand!?... voi mai veni "acasa".
Ramanem, in continuare, fideli cititori, urandu-va: sanatate, succes, mult noroc.
Al dumneavoastra,
MATEI CANTACUZINO-MUSAT Avenue Molire 118A, B.P. 24, 1190, Bruxelles

"Rolul revistei dvs. este imens"

Stimata doamna
Sanziana Pop,
Cu o sincera bucurie, am primit vestea publicarii in revista "Formula AS" nr. 862 (12) a articolului meu "Esti doar in masura in care te inalti". Desi destinul vietii m-a dus pe meleagurile indepartate ale Africii de sud, etosul meu latin, crestin si umanist ma tine ancorat in solul simbolic al culturii romanesti. Revista pe care cu onoare o conduceti duce mesajul valorilor ce ni s-au transmis din generatie in generatie. Debusolarea criteriilor etice este, alaturi de "climate change", una din cele mai serioase dileme pe care omenirea o are de confruntat. Rolul dvs. de indrumator si propovaduitor este imens! Sunt alaturi de efortul dvs.
Al dumneavoastra,
prof. Dr. V. GHERASIM Cape Town, Africa de Sud