"Multumesc din toata inima d-lui BOGDAN VICTOR pentru produsul APISAN FORTE"

Cititor Formula AS
Cu dragoste d-nei director Sanziana Pop si intregului colectiv redactional al revistei "Formula AS"

Va felicit pentru tot ceea ce publicati in "Formula AS" - pentru sufletul curat, care razbate din fiecare rand pe care il scrieti, pentru reportajele pe teme spirituale, pentru tenacitatea in sustinerea cauzei motilor din Rosia Montana, care doresc sa transmita nealterata zestrea, urias de bogata: istorie, civilizatie, frumusete a naturii etc. generatiilor viitoare (in fond, acesta este certificatul nostru de identitate, pentru eternitate) si, de asemenea, pentru articolele pe teme medicale.
In ce priveste terapiile naturiste prezentate in revista "Formula AS", doresc sa multumesc din toata inima d-lui BOGDAN VICTOR - atat pentru recomandarile de tratament naturist, cat si pentru exceptionalul produs, 100% natural, APISAN FORTE, care m-au ajutat sa-mi tratez afectiunea de degenerescenta maculara congenitala.
Multumesc revistei "Formula AS" care l-a promovat pe d-l Bogdan Victor si metodele sale de tratament naturist.
Ii doresc d-lui Bogdan Victor multa putere de munca si sanatate, pentru a ajuta alte sute de bolnavi care au stringent nevoie de produsul natural Apisan Forte, de tratamentele sale si de competenta sa. Apisan Forte m-a ajutat, in mod deosebit, pentru fortificarea ficatului si pentru imbunatatirea functiei vizuale. Cu multumiri,
PETRE PURA - Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud