"Mii de multumiri d-lui dr. Mircea Peia, care ne-a redat sanatatea, atat mie, cat si mamei mele"

Cititor Formula AS
Ma numesc Nicolescu Corina si sunt din Draganesti-Olt.

Dupa 5 ani de zile chinuite prin spitale, am reusit sa ma fac bine cu ajutorul unui doctor minunat, d-l dr. MIRCEA PEIA din Timisoara, un om cu suflet mare, cum rar mai intalnesti in ziua de astazi, care are rabdare si asculta la telefon povestea fiecaruia si face eforturi ca pacientii care il solicita sa fie multumiti si sa se vindece. Ani de zile am suferit de o depresie cu atacuri de panica si stari de sufocare, tot organismul imi era dereglat: tensiunea arteriala oscilanta, caderi de calciu si magneziu, colesterolul, trigliceridele si glicemia aveau valori ridicate, tot timpul aveam o aciditate la stomac si eram balonata mereu; am avut chisturi ovariene si o stare insuportabila de tulburari de menopauza.
Dupa trei luni de zile de tratamente naturiste, prescrise de d-l Peia, ma simt foarte bine, parca m-am nascut a doua oara, si - lucrul cel mai important - am scapat de o operatie la san, tot dupa tratamentul prescris de dansul.
Mama mea, de asemenea, a avut mai multe probleme cu inima, cu dereglari de ritm cardiac si tensiune, si in urma tratamentului prescris se simte foarte bine, la cei 72 de ani ai ei.
Nu avem cuvinte sa-i multumim d-lui dr. Peia. Dumnezeu sa-i dea sanatate si viata lunga, sa poata sa trateze oamenii disperati, fara speranta de viata. Multumim si colectivului intregii redactii a revistei "Formula AS", pentru aparitiile saptamanale, si va dorim tuturor multa sanatate.
Cu stima si recunostinta,

NICOLESCU CORINA - Draganesti-Olt, tel. 0753/85.86.97