Miracolul rugaciunii

Cititor Formula AS
Trei acatiste cu o putere extraordinara

Sper ca scurtul meu mesaj sa va gaseasca sanatosi. As dori in primul rand sa va felicit pentru daruirea si consecventa dvs. pentru revista "Formula AS", care a devenit un prieten indispensabil pentru multi cititori din tara si din strainatate. Totodata, as dori sa apreciez calitatea articolelor, dar si formula grafica deosebita a versiunii online a revistei.
Intrucat sunt convinsa ca timpul dvs. este limitat, voi concentra in putine randuri ceea ce vreau sa va scriu. Este vorba de o rugaminte. Stiu ca in paginile revistei au fost publicate multe articole despre miracolul rugaciunii. V-as ruga ca, in masura in care considerati oportun, cand si unde considerati dvs. de cuviinta, sa inserati cateva randuri pentru persoanele ce se lupta cu singuratatea si disperarea (indiferent de sex, varsta, statut social): sa apeleze cu multa credinta, pe langa rugaciunile mijlocitoare catre Maica Domnului, si la cele dedicate Sf. Spiridon si Nectarie. Este vorba de trei Acatiste, cu o putere miraculoasa extraordinara: Acatistul Maicii Domnului Grabnic Ajutatoare, Acatistul Sf. Spiridon si Acatistul Sf. Nectarie. Pace interioara, seninatate, izvor nesecat de speranta, perseverenta de nestavilit, modestie, umilinta si putere de a indura si cele mai mari deznadejdi - sunt doar cateva din infinitele haruri ale celor trei Acatiste. Transformarea pe care am suferit-o in plan interior este, fara urma de indoiala, datorata acestor rugaciuni, care au devenit hrana mea spirituala zilnica.
Cu siguranta, multi dintre cititorii dvs. au scris mesaje mult mai convingatoare despre miracolul rugaciunii. Dar nu am putut rezista sa nu impartasesc, in modeste si putine cuvinte, bucuria imensa a simtirii miracolului acestor rugaciuni inchinate Maicii Domnului, Sf. Spiridon si Sf. Nectarie.
Va multumesc pentru timpul acordat. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute in toate!
Cu deosebita stima,
MIHAELA (35 ani) - Iasi, e-mail:ioliprodan@yahoo.com

Rugaciuni pentru toata viata

Stimata "Formula AS",
Ma numesc Lungan Liliana si sunt mama a 6 copii. Cel mai mare are 33 de ani si cel mai mic 17. Nu a fost usoara viata mea, cu atatea guri de hranit si cu un sot jalnic, care nu m-a iubit si nu m-a ajutat niciodata. Si totusi, am reusit sa am niste copii frumosi, si la trup, si la suflet, sanatosi si buni prieteni ai mei.
Cand ma uit in urma, imi spun singura: "Doamne, cum am reusit sa-i cresc pe toti?". Despre lucrul acesta vreau sa va scriu acum, despre prezenta lui Dumnezeu in casa noastra, despre sprijinul Lui permanent si despre faptul ca abia de 1-2 ani, am ajuns sa-mi dau seama ce mult ii datorez.
Am inceput sa fiu alaturi de Dumnezeu, de Maica Domnului si de Sfantul Nectarie, mai ales in ceasurile de cumpana, in care nu aveam cui sa-i spun necazurile mele. Mi-am intins mainile (la propriu) catre icoanele lor, am plans, m-am luptat in gand cu cineva care-mi spunea ca ma rog in zadar si ca Ei nu exista. Necazurile mele nu s-au lasat invinse usor, dar nici eu nu am lasat rugaciunile. Am inteles ca daca nu reusesti cu o singura rugaciune, trebuie sa mergi mai departe si sa te rogi si mai mult. Incat, incet, incet, toate s-au asezat si si-au gasit cat de cat o rezolvare, iar eu am aflat puterea sa fiu din nou vesela si increzatoare.
Am avut un mare necaz la un moment dat, si atat eu, cat si fiul meu cel mare, ne-am spus ca macar unul dintre noi sa mearga la Sf. Nectarie, in Eghina, sa-i spuna necazul nostru si sa-l roage sa ne ajute. Baiatul s-a imprumutat de 10.000.000 lei, a plecat sa se roage la sfintele moaste, in Grecia, si dupa un timp necazul nostru si-a gasit rezolvarea. Azi sunt convinsa deplin ca rugandu-ne necontenit suntem intr-adevar ocrotiti si feriti de multe intamplari rele.
Va scriu acestea pentru ca si alti oameni necajiti sa stie ca rugaciunile (Acatistul Maicii Domnului si Acatistul sau Paraclisul Sfantului Nectarie) trebuie citite zi de zi, toata viata. Pentru ca noi sa fim ocrotiti si ca multumire pentru tot binele pe care-l primim. Insemnati mult pentru noi!
Cu multa stima si consideratie,
LUNGAN LILIANA - str. Prelungirea Ghencea nr. 134, sector 6, Bucuresti