"Un inger trimis de bunul Dumnezeu, in ajutorul meu"

Cititor Formula AS
La cele doua diagnostice mai vechi pe care le aveam, respectiv: hipotiroidism cu gusa nodulara, cardiopatie ischemica, li s-a mai adaugat in aceasta vara inca unul - gastrita cronica eritematoasa.

Aceasta din urma ma chinuia de mult timp. Am luat legatura cu d-l Mircea Peia, care, foarte prompt, mi-a recomandat (in baza biletelor de iesire din spital) tratament pentru cele 3 afectiuni. Mentionez ca din prima dimineata cand am inceput tratamentul, am devenit sau am redevenit omul ce fusesem cu ceva timp in urma: plina de energie, cu incredere in mine si in ziua de maine.
Trebuie sa adaug ca pentru orice relatii privind modul de administrare a tratamentului am comunicat permanent cu "ingerul", d-l Mircea Peia, un specialist de o noblete si generozitate rar intalnite, care m-a ajutat sa-mi recapat linistea noptilor si zilelor. Fie ca bunul Dumnezeu sa-l aiba mereu in paza!
Multumesc in acelasi timp "Formulei AS" pentru ca exista si este un real sprijin pentru cei ce se afla in grea suferinta, chiar uneori cu sperante putine. Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
D-l MIRCEA PEIA poate fi contactat la tel. 0256/43.18.91, 0747/22.20.24.

ANONIM - tel. 0768/57.73.71