"M-am vindecat cu sfaturile cititorilor, publicate in "Formula AS""

Cititor Formula AS
Catre redactia revistei "Formula AS",

Pe scurt, vreau sa va aduc la cunostinta o situatie prin care am trecut. Sunt o cititoare fidela a revistei dvs., am descoperit-o accidental, cam la al 4-lea numar. La sfarsitul lunii aprilie 2007 am suferit o operatie de Hallux valgus (mont - picior stang si deget "in ciocan") la un renumit spital de urgenta din Bucuresti. Am fost omul nepotrivit la momentul nepotrivit, acolo facandu-se lucrari de consolidare (chiar la sectia ortopedie), si desi am fost operata de un profesor bun, operatia fiind o reusita, plaga a fost infectata. In urma efectuarii examenului bacteriologic al plagii mi s-a descoperit o bacterie luata din spital (nu eram singura persoana). Am luat antibiotice in patru serii. Plaga era adanca, in partea ei inferioara se vedea tendonul degetului. In disperare, am hotarat sa apelez la medicina naturista, si anume la sfaturile cititorilor revistei "Formula AS". Rezultatele nu au intarziat sa apara. Azi sunt pe deplin sanatoasa si drept urmare, simt obligatia morala sa le multumesc urmatorilor: d-nei Gligarea Maria din localitatea Valea Viilor, jud. Sibiu, care l-a recomandat in revista pe d-l Boicea Florea din Draganesti-Olt (tinctura si crema cu marul-lupului au facut minuni, am vindecat-o inclusiv pe sora mea, care avea un ulcer varicos vechi de un an). Ne-am imprietenit si mi-a trimis si crema pentru artroza care este, si ea, miraculoasa. * Foitele din ceara purificata ale d-lui Vasile Matei (cabinet in str. Brasov nr. 11A, Bucuresti) si argila d-lui Mircea Bocan (Alba Iulia). * Mibazon - crema pentru uz veterinar. * Produse homeopatice (medicul de familie Radu Simona Daniela).
Dupa un an si opt luni, am reusit sa inchid aceasta plaga. In momentele de disperare, mi-au fost alaturi cititorii acestei reviste, oameni care se ocupa cu medicina alternativa si carora le multumesc din suflet.
Multumiri redactiei revistei "Formula AS", care gazduieste aparitia acestor materiale si face posibila vindecarea diferitelor boli, prin sfaturile publicate. Cu credinta netarmurita in bunul Dumnezeu, oamenii trebuie sa nu-si piarda speranta.
biolog CONDEESCU ELENA PAULA - Sos. Alexandriei nr. 1, bl. 1, sc. E, ap. 58, sector 5, Bucuresti, cod 051521, tel. 021/456.09.09