"Cu Apisan Forte, am izbutit sa fac operatia"

Cititor Formula AS
Sunt un pensionar in varsta de 68 de ani.

Anul acesta trebuia sa fac o operatie de hernie de disc, dar analizele aratau o anemie accentuata. Din paginile revistei "Formula AS", am aflat despre d-l ing. Bogdan Victor si produsul sau Apisan Forte. In urma tratamentului cu acest produs si a tratamentului naturist primit de la dansul, anemia s-a rezolvat si am putut efectua operatia. Cu toate ca am o varsta inaintata, organismul s-a comportat foarte bine, atat in timpul operatiei, cat si dupa. Dintre bolnavii care erau la reanimare, eu am fost singurul care nu a avut dureri. Doctorii s-au mirat si ei ca nu am avut dureri post-operatorii si ca dupa operatie evolutia sanatatii mele a fost foarte buna.
Daca eu am avut norocul sa aflu de domnul ing. Bogdan Victor si produsul Apisan Forte din revista "Formula AS", doresc ca si alti bolnavi care sunt in situatii similare sa-si poata rezolva situatia sanatatii lor apeland la d-l inginer (tel. 0723/74.23.98, 021/242.67.36, dupa ora 20).
Doamna director Sanziana Pop, va felicit pentru tot ceea ce publicati in revista "Formula AS" si, mai ales, in paginile "Sanatate" si "Terapii alternative".
Multumesc din suflet pentru ajutorul pe care l-am primit prin intermediul revistei dvs. Dumnezeu sa va dea sanatate, ca sa ne ajutati in continuare.

CUCUTEANU DUMITRU - B-dul Alex. Obregia nr. 25, bl. I4, ap. 34, sector 4, Bucuresti, cod 041727, tel. 021/460.93.87