"Datorita produsului ColonHelp am scapat de migrene, abdomenul s-a aplatizat, iar cel mai important este ca am slabit 6,5 kg in aproape 2 luni"

Cititor Formula AS
Folosesc ColonHelp din 17 noiembrie 2009.

Am inceput sa il folosesc ca adjuvant in cura de slabire, iar pe parcurs m-a ajutat si cu alte probleme: aveam migrene foarte puternice aproape zilnic, eram foarte obosita si nervoasa, nu ma puteam concentra si nu puteam invata pentru facultate. Mereu eram balonata, desi mananc sanatos si regulat. Datorita produsului ColonHelp am scapat de migrene, abdomenul s-a aplatizat, dupa micul dejun ma simt energica, iar pana la pranz nu mai simt nevoia sa mananc ceva. Iar cel mai important este ca am slabit 6,5 kg in aproape 2 luni, doar inlocuind micul dejun obisnuit cu un iaurt dietetic si o masura de ColonHelp. Multumesc mult pentru acest produs. O sa repet cura de cel putin doua ori pe an. Nu credeam ca o sa fiu atat de multumita si ca o sa obtin aceste rezultate. Acum ma simt foarte bine si il recomand tuturor.
SERB IOANA CATALINA - Targoviste

"Am slabit 5 kilograme, acum intru in blugi in care nu am mai intrat de 2 ani"

Am aflat de ColonHelp cautand o cura de slabire pe internet. Scarbita de atatea cure fara nici un efect, obosita si cu moralul la pamant, mi-am zis ca trebuie sa-l incerc. Acum, dupa ColonHelp, am multa energie, nu mai pierd dupa-amiezile dormind, si asta, fara sa imi dau seama. Incetul cu incetul, mi s-a redus pofta de mancare si, mai presus de toate, cea de dulce, de produse fainoase. Am slabit 5 kilograme, acum intru in blugi in care nu am mai intrat de doi ani. Am scapat de constipatie si mi-au disparut petele maronii pe care le aveam pe fata inainte de cura, nu mai am cearcane. Energie cat cuprinde... si, culmea culmilor, simt cum corpul imi cere apa. O sa ziceti ca exagerez, insa inainte consumam nu mai mult de 0,5 litri de apa, ceea ce este putin, in comparatie cu cei 2-2,5 litri bauti acum. Aveam o problema cu circulatia periferica, imi amorteau mainile si picioarele destul de des, cu toate ca sunt sportiva, aveam un inceput de varice la nivelul genunchiului. Acum nu mai am nici unul dintre aceste simptome. Mentionez ca ma simt exceptional! Mi-am facut niste analize. Eram extrem de curioasa sa vad rezultatele, stiind ca am consumat ColonHelp. Daca in exterior ele nu au intarziat sa apara, trebuia sa se intample la fel si in interior. Vine ziua rezultatelor, trigliceridele imi sunt mici, colesterolul la fel, aportul de vitamine la el acasa, totul a iesit cum nu ma asteptam. Sunt perfect sanatoasa datorita ColonHelp. Le multumesc producatorilor medicamentului si le urez sanatate. Cu cat bine fac, o merita.
CAMELIA WARCHOLA - Brasov