"M-am vindecat de acnee pe spate cu tratamentul d-lui VICTOR BOGDAN"

Cititor Formula AS
Stimata d-na Sanziana Pop,

Urmaresc revista "Formula AS" cu interes si am vazut ca publicati remedii naturiste pentru cele mai grave boli. Voiam sa va spun ca eu am fost afectat de o acnee pe spate timp de foarte multi ani, timp in care am incercat mai multe remedii si mai multi doctori, fara rezultat. In final, am reusit sa ma vindec cu ajutorul unui tratament naturist, care mi-a fost recomandat de d-l inginer VICTOR BOGDAN. Va trimit acest mesaj, pentru ca exista multi tineri care sufera de aceasta boala inestetica si poate le va fi util. Domnul Bogdan m-a indrumat gratuit si, printr-un regim de 30 de zile, spatele mi s-a curatat.
Ii multumesc mult pentru aceasta binefacere domnului ing. VICTOR BOGDAN (tel. 021/242.67.36).
IONUT LUCAS e-mail: john_cjv@yahoo.com

"Ii multumesc lui Dumnezeu si cititorilor revistei "Formula AS""

Draga revista "Formula AS",
Va scriu pentru a va multumi pentru ajutorul acordat in publicarea scrisorii mele, prin care ceream ajutor si sfaturi pentru boala mea. Acum va scriu din nou, pentru a-I multumi lui Dumnezeu ca existati si pentru a multumi Sfantului Nectarie pentru ajutorul pe care mi l-a dat. Le multumesc, de asemenea, oamenilor care, sensibili la problema mea, mi-au scris si mi-au telefonat din toata tara, dandu-mi sfaturi utile.
As dori sa multumesc in mod deosebit d-lui Vanra Balsz, din Campia Turzii, care mi-a fost de un real ajutor, d-lui Andreica Matei din Viseul de Sus, jud. Maramures, si d-lui Stoncev.
Pentru toti acesti oameni si pentru dvs., ma rog la Dumnezeu sa va dea sanatate si sa nu stiti ce inseamna boala ori durerea. Dumnezeu sa va binecuvanteze.
A. LAZAR Bucuresti