"Cu tratamentul d-lui BOGDAN VICTOR am incetat crizele de cardiopatie ischemica"

Cititor Formula AS
Stimata redactie,

Am 72 de ani si sunt o cititoare fidela a revistei "Formula AS" si o admiratoare a dvs. pentru articolele pline de moralitate, patriotism si credinta in tot ce este bine si frumos. De asemenea, va admir pentru daruirea cu care ajutati oamenii necajiti.
Pentru mine, foarte important a fost sa aflu in "Formula AS" despre d-l Victor Bogdan, la care am apelat. Cu recomandarile dumnealui si cu minunatul preparat APISAN FORTE, mi-a scazut tensiunea de la 21 la 13/8, au incetat crizele de cardiopatie ischemica, mi s-au remediat problemele de circulatie si edemele gambelor. Ajunsesem sa nu ma pot deplasa nici 20 metri, nici ajutata de insotitor, si nici cu bastonul; acum, nu mai am dureri de mijloc si de picioare, imi fac singura piata si ma simt ca la cincizeci de ani.
Ii doresc d-lui Victor Bogdan viata lunga cu sanatate, pentru a-i ajuta pe toti cei care au nevoie de indrumarile dumnealui si de exceptionalul APISAN FORTE pe care il recomand si altor oameni in suferinta.
Multumesc si revistei "Formula AS" si urez redactiei si distinsei d-ne Sanziana Pop numai bine si succes in nobila misiune pe care si-au ales-o. Cu respect,
MARINA IACOB - str. Gura Ialomitei nr. 3, bl. PC9, sc. 1, ap. 2, sector 3, Bucuresti, O.P. 72