Puterea rugaciunii

Cititor Formula AS
"Recunostinta pentru fiul meu"

In noiembrie 2008, fiul meu Cristian a fost diagnosticat cu tumora coada de cal - ependinom gradul II, cu extensie in restul maduvei spinarii, sub forma de noduli multipli. S-a manifestat prin retentie de urina. A fost operat, i s-a inlaturat cvasitotal tumora, o parte fiind situata sub sacrum. I-au revenit functiile vitale. A fost iradiat la Spitalul Oncologic din Targu Mures. Aici mi s-a explicat ca, desi benigna, acest tip de tumora se reface, apasand pe nervi, finalizandu-se cu paralizie. Nu exista alte mijloace de tratament, numai calea operatorie. I-au fost recomandate produse naturiste, in special antioxidanti, pe care in parte le-a folosit. Atunci am citit in "Formula AS" despre rugaciunile binefacatoare ale Sfantului Nectarie. Avand incredere in revista, ne-am decis sa o luam pe drumul Bisericii. Ne-am rugat fierbinte, permanent, am trimis acatiste la biserica "Sfantul Nectarie" din Iasi, l-am uns pe fiul meu cu untdelemn din candela care arde la moastele Sfantului. Imediat, Cristian a inceput sa se simta bine, avea moralul ridicat. Asteptam cu infrigurare un semn concret de confirmare, despre ajutorul Sfantului Nectarie. A venit. Trimisesem spre examinare RMN-urile facute dupa iradiere la mai multe spitale din strainatate, si specialistii neurochirurgi dintr-un spital din Berna ne-au spus ca tumora este "adunata, stransa", ca nervii sunt liberi si asteapta un nou RMN. Acum, baiatul meu este bine. Se bucura de viata, alaturi de sotie si cei doi copii. Nu stiu ce ne va aduce viitorul. In ce ma priveste, toata speranta imi este la Dumnezeu. Cred in puterea rugaciunii, spusa permanent, cu credinta. Ma alatur tuturor celor care au publicat in revista dvs. despre minunile Sfantului Nectarie, multumind, inca o data, pentru ajutor. Dumnezeu sa va binecuvanteze!
MARIANA CRETU - Piatra-Neamt

"Cum am biruit deznadejdea"

Ma numesc Stefania, sunt din Bucuresti si vreau sa va rog sa ma ajutati, prin intermediul revistei, sa-mi tin o promisiune, nu pentru ca as vrea sa fac vreun soi de reclama, ci pentru ca toti cei care citesc "Formula AS" sa afle, iar cei care stiu deja sa creada, ca pentru toate problemele cu care ne confruntam exista un leac: Sfantul ierarh Nectarie, ale carui sfinte moaste se gasesc la Manastirea "Radu Voda" din Bucuresti. Multi isi vor spune poate "ei, na!, i s-a intamplat ei, poate a fost o simpla coincidenta". Da, mi s-a intamplat, si daca pe mine, care sunt o persoana cu multa indoiala in suflet, m-a auzit, si pe voi va poate ajuta.
Am simtit ajutorul Parintelui, in toate incercarile din care nu mai vedeam iesire. M-a ajutat sa ma ridic dintr-o cumplita deznadejde, ce ma chinua de ani buni, m-a ajutat sa vad care-mi sunt prietenii si care dusmanii, a fost langa mine la examenul de licenta... Poate ca toate acestea nu sunt marile minuni pe care unii le asteapta, dar cine a suferit de depresie, ca mine, de deznadejde, stie ce razboi aduc starile acestea in sufletul si in mintea omului. Am promis atunci asa: ajuta-ma Parinte sa ma vindec si voi vorbi despre ajutorul tau, pentru ca si cei ca mine sa stie ca nu exista boala, nu exista incercare, durere sau dor pe care credinta in Dumnezeu si preabunul parinte Nectarie sa nu le poata alina. Trebuie doar sa-l rugam, sa avem incredere si rabdare, caci Parintele Nectarie chiar exista si aude rugaciunile noastre.
STEFANIA M. - Bucuresti