Remedii contra cancerului si a leucemiei

Redactia
* Din tratamentele lui VALERIU POPA *

TUMORI MALIGNE

Amestec din patru plante

Se face un amestec din urmatoarele ingrediente: 200 g radacina de brusture (Arcticum lappa), 450 g iarba de macris (Rumex acetosella) maruntita, 30 g radacina pisata de revent turcesc (Rheum palmatum), 115 g scoarta de ulm cu coaja neteda, pisata (Ulmus fulva).
Mod de preparare: Se pun la fiert 7,7 litri de apa distilata, intr-o oala de otel inoxidabil. Dupa ce apa a dat in clocot, se pune o cana din amestecul de plante si se lasa compozitia sa fiarba 10 minute, la foc mic, cu capac (restul de plante se depoziteaza intr-un loc uscat, intunecat si racoros). Se lasa oala acoperita timp de 12 ore, apoi se pune pe foc mic si se incalzeste pana aproape de fierbere. (Nu se lasa mixtura sa dea in clocot.) Se stinge focul si se filtreaza lichidul de doua ori, prin vata, intr-o alta oala din otel inoxidabil. Se toarna lichidul fierbinte in sticle sterilizate, strangand bine capacele. Se lasa la racit si se strang din nou capacele. Se pastreaza la frigider.
Mod de administrare: Se iau 4 linguri de solutie, dimineata, pe stomacul gol. Se poate manca dupa 5 minute. Seara, la culcare, se iau inca 4 linguri, dupa cel putin 2 ore de la ultima masa. Daca aveti ulcer, solutia trebuie diluata cu o cantitate egala de apa distilata. Se face tratamentul cate 21 de zile pe luna, dupa care se ia o pauza de 7 zile. Se poate relua, vreme de maximum 6 luni. Preparatul nu are efect daca se administreaza in paralel cu citostaticele.

Cura cu ulei de floarea-soarelui si vodca

Intr-un pahar, se amesteca cu lingurita 35-40 ml ulei de floarea-soarelui nerafinat (presat la rece) cu 35 ml vodca, pana se obtine o emulsie omogena. Se bea imediat, pana cand nu se sedimenteaza. Remediul se ia de trei ori pe zi, pe stomacul gol, cu 20 de minute inainte de masa, 10 zile consecutiv. Urmeaza o pauza de 5 zile. Tratamentul se face de 3-5 ori (cate 10 zile), cu pauze de 5 zile, pana la disparitia tumorilor. Cei grav bolnavi, cu forme severe de cancer, vor lua medicamentul de 3 x 10 zile, cu pauze de 21 de zile. Nu se scot din alimentatie albuminele, pentru ca actiunea produsului este mai slaba fara ele. In cursul tratamentului si in pauze, nu trebuie sa se aplice chimioterapie, iradieri, remedii cu rostopasca, urinoterapie.
Se beau ceaiuri usor diuretice si apa plata.
Practica tratamentului cu ulei de floarea-soarelui arata ca intr-o luna si jumatate-doua luni tumorile primare de dimensiuni mici dispar. Cazurile mai grave necesita o durata mai mare de tratament, pana la 6-8 luni.
Daca ati inceput tratamentul, nu trebuie sa-l abandonati dupa o zi-doua; abia din a treia zi, celulele canceroase incep sa moara. Se pot accentua durerile in focarele bolnave. Dupa cateva zile, totul se va reglementa. Este posibil sa apara scaun diareic, cu intensificarea starii de slabiciune. Sunt reactii normale, de purificare a organismului. Cine a facut chimioterapie si radioterapie trebuie sa astepte o luna pana la inceperea acestui tratament, care elimina numai tumorile canceroase.
La acest tratament nu reactioneaza mioamele, masteopatiile, fibroamele.

Fiertura de cetina

Se maruntesc si se pun intr-un vas 5 linguri de cetina (sau muguri mai mari). Se toarna deasupra 1/2 litru de apa si se fierbe amestecul 10 minute, la foc mic. Se infuzeaza peste noapte, la cald (intr-un termos). Se bea in cursul zilei urmatoare, in loc de apa. Aceasta fiertura poate fi consumata fara restrictii de timp si nu are contraindicatii.

Ulei de masline si usturoi

Se administreaza timp de o luna, de trei ori pe zi, inainte de masa, cate o lingura de ulei de masline presat la rece, amestecat cu 1/3 lingurita suc de usturoi proaspat.

Alifie de vasc contra tumorilor

Doi-trei pumni de boabe albe proaspete de vasc se amesteca cu untura curata (osanza), zdrobindu-se bine cu furculita. Se pastreaza la rece. Se aplica de doua ori pe zi, pe zonele respective. Alifia este foarte buna si pentru degeraturi.

Cancer de piele

Macerat combinat cu decoct

Se rasnesc si se amesteca urmatoarele plante: brusture - 1 lingurita, coada-calului - 2 lingurite, trei-frati-patati - 2 lingurite, urzica - 1 lingurita. Se pun la inmuiat in 1/2 litru de apa rece, de seara pana dimineata. Se filtreaza si se pune maceratul deoparte, iar plantele care raman dupa filtrare se fierb 30 minute la foc mic, in 1/2 litru apa. Se combina apoi maceratul cu decoctul racit si se pastreaza la rece. Se bea, de patru ori pe zi, cate o jumatate de pahar, inainte de masa.

Comprese cu tincturi

Pentru cancerul de piele cu leziuni extinse, se aplica pe piele vreme de o jumatate de ora o compresa imbibata cu o combinatie de tinctura de arnica si tinctura de marul-lupului, in proportii egale. Dupa doua ore de la inlaturarea compresei, se unge zona afectata cu tinctura de propolis. Tratamentul se aplica cel putin o data pe zi.


Cancer OVARIAN, CANCER LA SAN

Ceai de napraznic

O mana de frunze si flori de napraznic uscate, nemacinate, se pun in 250 ml apa rece la inmuiat, de seara pana dimineata (se va folosi apa plata, nu apa de la robinet). Dimineata, se filtreaza maceratul, iar planta ramasa se opareste cu 250 ml apa. Dupa ce se lasa sa se raceasca la temperatura camerei, aceasta infuzie se filtreaza. La sfarsit, se combina maceratul cu infuzia racita.
Mod de folosire: Se beau 4 cani pe zi din acest ceai, pe stomacul gol, inghititura cu inghititura (se recomanda a se bea cu lingura, pe parcursul zilei).
* Se consuma in paralel 200 ml suc de sfecla rosie pe zi si se mananca numai hrana vegetariana.
* In fiecare zi, se pune pe san, timp de 3 ore, o cataplasma cu radacina de tataneasa si iarba de rostopasca obtinuta astfel: cele doua plante maruntite se amesteca, adaugandu-se apa calduta, pana formeaza o pasta moale; aceasta pasta se aplica, invelita in tifon, pe locul afectat.

LEUCEMII

Zer, drojdie si castane

Se pun la macerat, 15 zile, urmatoarele: 3 l zer de lapte de vaca, 1 g drojdie de bere, 10 castane taiate in jumatati, 1 pahar miere. Se filtreaza. Se pastreaza la rece. Se beau 4 pahare pe zi, cu 15 minute inainte de masa.

Amestec cu ceai de napraznic

Se bea 1 l de ceai de napraznic pe zi (preparat ca la reteta pentru cancer ovarian) si 1 l de ceai de coada-calului, troscot, urzica si sunatoare, in parti egale (4 lingurite de amestec la un litru de apa clocotita, infuzat 15 minute).
* Se consuma zilnic 75-100 ml suc din radacina de nalba de padure.
* Se bea zilnic un litru de decoct din boabe de grau, porumb, ovaz, secara si mei.
* Se consuma: 200 ml suc de sfecla rosie pe zi si 300 ml suc de morcov + mar, pe zi.
* Regim sever vegetarian.

Leucemie la copii

Se piseaza fructe uscate de nalba de padure si se amesteca cu ranza uscata de miel. Se ia din acest amestec, cu putina apa, cate o lingurita, de doua ori pe zi.