"Te asteptam cu bratele deschise, "Formula AS"!"

Cititor Formula AS
Dedicatie de primavara

Pentru ca intalnirea cu cei mai buni profesionisti ai presei romanesti imi provoaca o stare de emotie si de reala bucurie, am asternut pe hartie cateva ganduri pentru dvs.
Sunt o "iubita a vantului", un om caruia cele doua publicatii, "Formula AS" si "Asul Verde", i-au schimbat, realmente, viata in bine! Asa cum bine scriati intr-unul din frumoasele dvs. articole, "numai cine a disperat l-a cunoscut pe Dumnezeu". Nu de putine ori, greutatile vietii m-au coplesit, dar ceea ce mi-a dat putere sa merg mai departe au fost multitudinea de articole din pagina de spiritualitate si povestile de viata cuprinse in "Puterea rugaciunii".
Din paginile "Formulei AS" am invatat adevarata istorie a Romaniei, am aflat ca exista romani in Bulgaria, in Ucraina, in Moldova, carora nu le sunt respectate drepturile.
"Formula AS" si "Asul Verde" mi-au deschis calea catre o viata cu adevarat sanatoasa: cum sa ma hranesc spiritual si fizic, cum sa ma eliberez de stresul cotidian, cum sa am grija de sufletul meu, intr-un cuvant, sa aleg verbul "A FI" si nu "A AVEA".
Din paginile revistei, am aflat despre marile personalitati romanesti din arta, cultura, medicina, fizica etc. Oameni extraordinari, carora, in zilele noastre, li s-au uitat meritele in mod voit, iar pe micul ecran apar Simona Sensual si alte nulitati.
Articolele scrise de analisti politici bine documentati mi-au dezvaluit o adevarata politica a Romaniei, si nu cea exprimata in mod eronat la talk-show-urile de pe micul ecran.
Sunt asistent farmacist, si de foarte multe ori am xeroxat articole din "Formula AS" si "Asul Verde", pentru a le oferi pacientilor informatii despre un mod de viata sanatos si remedii la bolile lor.
De mai bine de 10 ani, citesc cu frenezie cele doua publicatii surori "din scoarta in scoarta", iar ziua de vineri o astept cu reala bucurie si nerabdare. Ne tineti la curent cu tot ceea ce se intampla in lume, in materie de medicina, cultura, politica, moda etc.
Doamna Sanziana Pop, conduceti un colectiv redactional foarte bine pregatit. Redactorii dvs. ne daruiesc atat de mult! Rodica Demian, Ines Hristea, Iulian Ignat, Silvia Kerim, Bogdan Lupescu, Dia Radu, Claudiu Tarziu, Horia Turcanu, Catalin Apostol, si iertati-ma daca am omis pe cineva! Sunteti cei mai buni! Va felicit si va doresc ca si pe viitor sa ne impartasiti din profesionalismul si daruirea dvs.!
Fac parte dintr-o generatie care... inca mai citeste. Noilor generatii, pentru care televiziunea a devenit un mod de viata, cred ca le-ar fi de un real folos o emisiune zilnica marca "Formula AS", la o ora de maxima audienta!
Doua personalitati marcante ale Brailei ar merita un articol in prestigioasa publicatie "Formula AS": doamna doctor Vasiliu Valeria si parintele Mazare Traian, de la biserica "Sfintii Constantin si Elena"!
Va asteptam in orasul lui Panait Istrati intotdeauna, cu bratele deschise! Va iubim din tot sufletul nostru!

MARILENA STRECHIE