"Spondi-Liz m-a scapat de durerile provocate de spondiloza!"

Cititor Formula AS
Stimata redactie, dragi cititori ai Formulei AS", lucrez de 25 de ani in contabilitate si intotdeauna m-am confruntat cu problemele generate de pozitia statica indelungata de la locul de munca, in fata calculatorului.

Ani la rand am avut dureri ingrozitoare de cap si de spate, iar anul trecut, mi-au aparut si ameteli bruste, insotite de stari de lesin. Speriata de frecventa cu care incepusera sa se manifeste, am consultat medicul de familie, care mi-a pus diagnosticul de spondiloza cervicala si lombara. Am facut numeroase tratamente medicamentoase, am facut masaj si fizioterapie, dar toate acestea nu m-au ajutat prea mult. Simteam imbunatatiri pe termen scurt, dar simptomele reveneau la cateva zile dupa terminarea procedurilor. Ce sa mai spun de unguentele si cremele carora li se face reclama la TV... Efect zero! Constienta ca trebuie sa traiesc cu boala mea, generata de pozitia vicioasa de la birou, pe care n-o pot corecta, m-am indreptat spre terapiile complementare. Acum cateva luni, am citit in paginile "Formulei AS" despre Spondi-Liz - o crema recomandata parca anume pentru simptomele mele. Fiindca oricum le incercasem pe toate, mi-am zis ca n-am ce pierde si am cumparat-o. Dupa circa o saptamana de utilizare, durerile din zona cervicala mi-au disparut definitiv, iar odata cu acestea, si durerile crunte de cap, pe care nu le mai suportam. Durerile lombare m-au slabit si ele, dar mai incet, pentru ca nu ma pot unge cu Spondi-Liz decat atunci cand ajung acasa. Oricum, rezultatele sunt peste asteptari!
Multumesc pe aceasta cale redactiei, pentru recomandarile pretioase pe care le face, descoperind mereu noi producatori seriosi, care poate nu-si permit reclame costisitoare la televizor, dar ale caror preparate naturale fac adevarate minuni! Iar cititorilor "Formulei AS", care lucreaza la birou si se confrunta cu aceleasi probleme, le recomand din inima minunata crema Spondi-Liz. Dintre toate tratamentele pe care le-am incercat de-a lungul anilor, s-a dovedit a fi cea mai eficienta solutie impotriva simptomelor extrem de neplacute provocate de spondiloze.
Spondi-Liz poate fi procurat de la firma NEWTONE din str. Toamnei nr. 100, sector 2, Bucuresti, tel. 021/211.99.12 sau din Farmaciile Dona din toata tara. Poate fi comandat si la tel. 0800.008.017 (apel gratuit). Sa va fie de folos!
IRINA ABABEI - Bucuresti