"Opriti aceasta revarsare de violenta!"

Cititor Formula AS
Buna ziua,

Sunt un om normal, crestin-ortodox, cu mare credinta in Dumnezeu si cu iubire pentru toate fiintele pe care El le-a inzestrat cu suflet. Aici intra si animalele. Suntem oameni buni, iubitori si normali. Credinta mea ortodoxa m-a invatat sa nu ucid. Cand eram mica, preotul m-a invatat ca animalele au suflet. Probabil ca era unul dintre putinii cu adevarat crestini si credinciosi. De cand a inceput aceasta cumplita campanie de vanatoare a cainilor s-au intamplat urmatoarele:
- un om a fost ucis, incercand sa protejeze un caine de cel care il maltrata.
- un copil a maltratat un caine si peste un an a ucis un batran.
- un om al strazii a fost ingropat de viu, alaturi de cateii pe care incerca sa-i salveze.
- un om si-a batut calul pana a murit si peste cateva luni si-a ucis fratele.
- iubitorii de animale, oameni credinciosi si buni, sunt discriminati, jigniti, umiliti, intr-o tara democratica crestin-ortodoxa.
- sute de animale au fost impuscate in orase.
- otrava a fost imprastiata in parcuri, in zone in care se joaca copii. Exista riscul ca aceasta otrava sa fie ingerata de ei.
- cainii au fost decapitati, schingiuiti, omorati in cel mai crud mod posibil.
- oamenii sunt amenintati cu moartea, inclusiv copiii care au grija de cateii din jurul blocului lor.
Nu stiu ce religie aveti, dar daca va considerati crestini si daca credeti in Dumnezeu, opuneti-va acestui masacru si faceti tot posibilul pentru a se interzice definitiv eutanasierea cainilor si a altor animale. Toata aceasta campanie de instigare la violenta si crima a nascut ura intre oameni, si ucigasi.
Daca aveti o urma de iubire pentru Dumnezeu si creatia sa, opriti aceasta revarsare de violente, care ne injoseste ca oameni.
Multumesc ca m-ati ascultat si sper ca Dumnezeu sa va deschida mintea si sufletul. Toti banii din lume, pe care cineva i-ar putea castiga din aceasta instigare la ura, violenta si crima, nu-l vor spala de pacatul uciderii unor fiinte nevinovate, harazite de Dumnezeu sa traiasca alaturi de noi, pe pamant. Fereste-ne, Doamne, de blestemul de a fi tratati, si noi, la anii neputintei si-ai batranetii, ca aceste biete animale.
Cu respect,
Un om normal, crestin-ortodox
NICOLETA
P.S. Pacat ca jurnalistica nu mai este ceea ce ar trebui sa fie si cei mai multi ziaristi se lasa manipulati in cel mai abject mod cu putinta. Sper ca dvs. sa aveti cu adevarat inteligenta si libertatea de exprimare pentru care ati luptat si sa investigati informatiile cuprinse in link-urile de mai jos:
http://xnici.wordpress.com/2011/04/15/adevarul-despre-modul-in-care-sunt-cheltuiti-banii-nostri/
http://doaradevarul.wordpress.com/2011/04/27/statistici-reale-cu-muscaturile-de-caine-de-la-matei-bals/
http://doaradevarul.wordpress.com/2011/04/27/adevarul-despre-banii-platiti-pentru-cainii-din-adaposturi/
http://vladcelgroaznic.wordpress.com/2011/04/24/uciderea-in-masa-afacere-profitabila/