"Cu sprijinul specialistilor de la "Energy Plus" m-am vindecat de cancer la san"

Cititor Formula AS
La inceputul anului 2010 am fost diagnosticata cu cancer la san. Simtisem la palpare prezenta unor noduli si am procedat imediat la investigatiile specifice. Din pacate, raspunsul a fost tumora maligna.

Tratamentul oncologic a fost stabilit astfel: patru sedinte de chimioterapie inainte, patru sedinte de chimioterapie dupa operatie, apoi radioterapie. Stiam ca aceste proceduri sunt extrem de dure si produc efecte secundare greu de suportat: greata, oboseala, lipsa de pofta de mancare, slabiciune generala. Era clar ca aveam de infruntat un an greu, plin de incercari dificile. Fiind o veche si constanta cititoare a revistei "Formula AS", stiam de existenta si performantele Centrului de Consultanta Naturopata "Energy Plus", si am hotarat sa apelez imediat la serviciile lor, chiar inainte de a incepe chimioterapia. S-a dovedit a fi cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac. Datorita acestui tratament, efectuat in paralel cu cel oncologic, am depasit cu succes intreaga suita de proceduri (din martie, pana in decembrie 2010). Nu am avut nici o reactie adversa, am continuat sa merg la serviciu, unde colegii mei nici nu banuiau ca ma confrunt cu chimioterapia. Putinelor persoane care stiau de situatia mea nu le venea sa creada ca aratam normal fizic, eram tonica, activa, optimista. Desi viata mea se schimbase radical, acest lucru nu se cunostea. Sunt ferm convinsa ca fara ajutorul primit prin programele de tratament elaborate la "Energy Plus" nu as fi putut depasi atat de bine tot chinul. Analizele au fost si continua sa fie foarte bune. Doresc sa multumesc specialistilor de la "Energy Plus" pentru inaltul lor profesionalism, pentru exemplara lor dedicatie si omenie.
Datele de contact ale Centrului de Consultanta Naturopata "Energy Plus" Bucuresti sunt: tel./fax: 021/316.43.92, tel. 0733/35.40.00, www.energy-plus.ro.
IOANA C. - Bucuresti