"Refacerea mea a avut loc intr-un timp nesperat"

Cititor Formula AS
Ma numesc Maria B., sunt invatatoare pensionara din Craiova, fidela admiratoare a acestei publicatii care se numeste "Formula AS", caracterizata prin articole si pagini de mare bun simt, care contribuie la renasterea noastra spirituala, morala si patriotica, promovand generozitatea, iubirea aproapelui si respectul pentru cei varstnici.

Acestea sunt valorile morale in care am educat si eu multe generatii de copii si sunt bucuroasa sa vad ca ele mai exista si azi.
In anul 1998, mi s-a depistat o infectie cu virus hepatitic C. Am inceput un tratament natural al ficatului, cu hepatoprotectoare si plante. Rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor. Viremia a crescut foarte mult, la fel si fibrozarea hepatica. Tratamentul cu antivirale de sinteza nu l-am suportat. Epuizata fizic si psihic, am solicitat ajutorul Centrului de Consultanta Naturopata "Energy Plus" din Bucuresti (str. Mircea Vulcanescu nr. 92, tel. 021/316.43.92, 0733/35.40.00, www.energy-plus.ro). Stadiul avansat al bolii si evolutia nefavorabila impuneau un tratament foarte, foarte atent, puternic, fara greseala. Asa s-a si intamplat! Refacerea mea a avut loc intr-un timp nesperat de scurt si cu urmarile cele mai bune cu putinta, daruindu-mi bucuria si lumina increderii in refacerea mea deplina. In acest context, doresc sa aduc multumiri din adancul sufletului meu si sa marturisesc puternica si aleasa recunostinta cabinetului "Energy Plus", despre care am aflat din revista "Formula AS".
Multumesc d-nei Ana Costea pentru preocuparea, bunatatea si blandetea pe care mi le-a acordat si multumesc revistei "Formula AS" pentru bucuria pe care ne-o daruieste tuturor iubitorilor ei, prin existenta si aparitia ei saptamanala.
Cu toata consideratia, admiratia si prietenia,

MARIA B. - Craiova