"Am ajuns la Paris, sunt studenta la Universitatea Sorbona"

Cititor Formula AS
(Scrisoarea: "Vreau sa ajung un om de caracter si de valoare", F. AS nr. 984)

Catre ingerii de la redactia revistei "Formula AS",
Cand vad bucuria care imi lumineaza fata, pentru ca am mai facut un pas important in implinirea mea profesionala, ridic privirea la cer si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a trimis in cale oameni care m-au inteles si m-au ajutat. Am ajuns cu bine la Paris, am fost acceptata ca studenta la Universitatea Sorbona. Visele mele sunt coplesite de realitatea care incepe sa aiba culori placute si pentru mine.
Publicarea articolului, urmata de ajutoarele trimise de cititorii revistei au fost rampa de pe care am putut sari pentru a zbura spre orizonturile ce le vedeam, dar nu credeam ca-mi vor fi accesibile, data fiind situatia si greutatile cu care m-am luptat, de cand s-au despartit parintii mei. Acum am invatat ca si fericirea te poate face sa plangi si are lacrimi dulci, nu ca cele de tristete, lacrimi amare. Multi oameni m-au ajutat si le sunt recunoscatoare pe veci, iar atunci cand imi voi realiza visele pe de-a-ntregul, la randul meu, voi ajuta si eu copii silitori si inteligenti, scosi pe nedrept pe linia moarta a vietii.
Vreau sa le multumesc din suflet oamenilor care m-au ajutat: Jeni Damian, Chirila Vasile, Miculescu Aurelia, Zgardan Emilia, Gilia Ioana, Martin Paulina, Hardan Edith, Popa Camelia, Demar Cornelia, Stoichitoiu Maria, Lupu Mariana, Dobrican Alexandru, Faiboga Alexandru, Cociu Elena, Badea Alexandra, Tiper Laurentia, Preot Lemne Nicanor, Monica - Bucuresti, Radulescu Ruxandra.
Pentru mine, acesti oameni au vocatie de inger pe acest pamant. Fara ei nu as fi ajuns aici, sa pot privi prin fereastra campusul misunand de studenti, vorbind in toate limbile pamantului. Iar norocoasa de mine, sunt una dintre ei. Dar cu toate ca am ajuns la studii, am nevoie in continuare de sprijin. Viata este grea si aici, si as fi fericita daca printre cititorii revistei "Formula AS" s-ar gasi persoane care sa ma ajute din cand in cand.
Conturile mele de card sunt urmatoarele:
- Cont in RON: RO 69UGBI0000262006852 RON, deschis la Garanti Bank, sucursala Sibiu;
- Cont in Euro: RO 31RZBR0000060013811374.
Va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat ca la capitolul din viata numit "Viitor" sa folosesc majuscule scrise pe pagini roz. Ce alte cuvinte as putea rosti, pentru a va multumi, doar: VA IUBESC!
Cu mult respect si deosebita stima,
ALINA MARIA PLESCAN