"Prin tratamentul d-lui ing. BOGDAN VICTOR, copilul meu nascut prematur a fost vindecat"

Cititor Formula AS
Copilul meu s-a nascut prematur, la 5 luni si jumatate, si cu toata tehnologia de actualitate, au urmat o serie de complicatii care i-au afectat imunitatea si care au lasat urmari neurologice pentru care medicina alopata, din nefericire, nu are nici un remediu.

Dupa o saptamana de la nastere, a suferit o hemoragie cerebrala destul de grava, care i-a pus viata in pericol de cateva ori si care a lasat urmari nefaste asupra sanatatii lui. Au urmat si alte complicatii - renale, metabolice, oculare, suspiciune de meningita, dar cea mai descurajanta a fost hemipareza care i-a afectat mana si piciorul drept, din cauza careia copilul nu a putut sa mearga. Au urmat frecvente (aproape lunar) injectii amigdaliene si otice si, bineinteles, si administrarea la fel de frecventa a antibioticelor. Exercitiile fizice intense au avut un efect minim. Disperarea ne-a condus la domnul ing. Bogdan Victor, pe care l-am descoperit prin "Formula AS" si al carui tratament a facut minuni. Copilul merge acum, e sanatos si infectiile nu si-au mai facut aparitia. Ii multumesc lui Dumnezeu ca existati si puteti pe aceasta cale sa ajutati oameni bolnavi, cu deschidere pentru tratamentele naturiste.
In acelasi timp vreau sa ii multumesc domnului ing. Bogdan Victor pentru tratamentul pe care l-a recomandat copilului meu si, bineinteles, pentru miraculosul Apisan forte si incurajarile oferite pe toata perioada tratamentului.

TEODORA - Canada, e-mail: bucurieda@yahoo.ca