"Am suferit de dureri intestinale cumplite"

Cititor Formula AS
Problemele mele de sanatate au inceput cu multi ani in urma, dupa moartea sotului meu, dar s-au accentuat in ultimii doi ani, in urma mortii celor trei frati ai mei.

Am fost la numerosi doctori cu diferite specializari, am fost internata in doua spitale, dar nu mi s-a stabilit adevaratul diagnostic. Manifestarile bolii mele erau in zona abdominala si pareau a fi cauzate de infectii cu Pseudomonas aeruginosa, Giardia, Helicobacter Pylori. Pentru aceste infectii, am facut tratamente cu foarte multe antibiotice, care au provocat si o infectie cu candida. Am facut si o endoscopie digestiva, care a evidential o gastrita. Analizele sumare si dirijate doar pe manifestarile digestive au intrat treptat in valori normale, dar starea mea nu se imbunatatea deloc, nu mancam, slabeam, nu dormeam, plangeam, aveam probleme cu memoria, o teama permanenta, hipertensiune arteriala, durerile abdominale nu disparusera. Sufeream foarte mult, nu mai eram om, cum se spune, nu stiam unde sa ma duc, la cine sa mai apelez! Dar Dumnezeu nu m-a lasat, si am aflat din revista "Formula AS", despre Centrul de Consultanta Naturopata "Energy-Plus" condus de d-na Ana Costea. Desi cele mai multe multumiri ale pacientilor pentru tratamentele primite de la "Energy Plus" se refereau la boli oncologice, m-am gandit ca daca tratamentele prescrise in acest Centru pot ajuta in asemenea boli grave, atunci ma pot ajuta si pe mine. Aceasta speranta a mea a fost confirmata pe deplin. La Centrul de Consultanta Naturopata "Energy Plus", am fost ascultata cu multa atentie, mi s-au analizat documentele medicale si am facut o investigatie prin electroscanare interstitiala, care a aratat adevaratele probleme ale sanatatii mele. Pare simplu, dar discutia a durat peste doua ore. Cu mult profesionalism si rabdare, mi s-au explicat pe intelesul meu toate disfunctiile si dezechilibrele din organism. Nici eu nu mi le puteam descrie asa de bine. Faptul ca am inteles exact ce se intampla cu mine, care sunt cauzele starii mele si cum pot fi ele rezolvate, care sunt etapele si scopul tratamentului mi-a dat foarte multa incredere ca voi reusi. Tratamentul cu produse naturale prescris a fost salvarea mea. Tin sa precizez ca tratamentul l-am urmat "cu sfintenie", fapt pentru care astazi pot scrie aceasta scrisoare de multumire. Dupa trei luni de tratament, ma simt ca un nou-nascut si viata mea a reintrat in normal. Am scris aceasta scrisoare ca un mic gest de recunostinta, dar si pentru ca alti oameni suferinzi din aceasta tara sa afle si sa beneficieze de consultatiile si tratamentele naturale binefacatoare ale Centrului "Energy Plus", situat in Bucuresti, str. Mircea Vulcanescu nr. 92, tel. 021/316.43.92, 0733/35.40.00.
Multumesc doamnei Sanziana Pop pentru informatiile pe care ni le ofera in "Formula AS", despre oamenii minunati care muncesc cu devotament pentru a ne reda sanatatea.
ALEXANDRA IONESCU - Bucuresti