Completare la tratamentele anti-cancer

Eugen Giurgiu
In ultima vreme, in revista "Formula AS", atat la paginile de Medicina Naturii, cat si la raspunsurile specialistilor, s-au facut sugestii de tratament in bolile canceroase. Pe baza indelungatei mele experiente de asistent biolog (astazi pensionar) la Universitatea de Medicina din Cluj, imi permit sa vin cu cateva completari necesare la cele spuse.

Astfel, la toate cele descrise, trebuie adaugat:

* Siliciul si seleniul (recent descrise de d-l Ilie Tudor in doua numere ale "Formulei AS"). De asemenea, lemnul-dulce, care intareste imunitatea, in special pentru cei care fac chimioterapie.
* Pentru ca de foarte multe ori bolnavii de cancer au momente de depresie, se recomanda administrarea de vitamine din complexul B naturale. Drojdia de bere, de pilda, este extrem de eficienta. Nu cea de panificatie, ci preparatul vandut la Plafar.
* Nu s-a spus despre importanta sucurilor de fructe si legume, cu toate ca exista vindecari spectaculoase cu acestea.
* Nu s-a spus despre uleiul de canepa. Pe internet se gasesc o serie de articole, cu exemple despre tratamentul cu ulei de canepa. Se ia o jumatate de lingurita de ulei, de trei ori pe zi. Extern, se unge in strat subtire, tot de trei ori pe zi.
* Se mai poate folosi si bicarbonatul de sodiu alimentar, atat in tratamentul intern, cat si extern. El se utilizeaza chiar si in clinici.
* Se mai pot mentiona, tot ca antitumoral, o serie de plante anti-cancerigene. Cea mai eficienta este tinctura sau chiar tinctura tripla, comercializata tot la Plafar.
* La capitolul interdictii este citat laptele. S-a scris o carte care exista si pe net: "Studiul China", in care se explica cu mii de exemple ca laptele poate duce la cancer. Sunt multe cazuri, pe net, cu femei care au intrerupt consumul de lapte si s-au vindecat.
* Suplimentarea cu calciu - se poate folosi varul nestins. Se sting 500 g in 3 litri apa. Dupa 3-4 zile se filtreaza si se ia diluat, din apa de la suprafata, 1 lingurita de 3 ori pe zi. Se poate apela si la coaja de ou sfaramata, peste care se pune suc de lamaie. Se tine la macerat 12-24 ore, apoi se consuma lichidul.
* Apa imbogatita. Se spala o lamaie, apoi se curata de coaja. Coaja se fierbe intr-un litru de apa, pentru 2 minute, apoi se lasa la macerat 12 ore. Se filtreaza si se adauga sucul de la lamaie si miere dupa gust. Se adauga 1 lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar. Se consuma zilnic un litru din aceasta apa imbogatita. * Sa se urmareasca zilnic cantitatea de urina, care trebuie sa fie de 2 litri in 24 de ore.
* Consumul numai de carne naturala, fara hormoni si E-uri, adica animale crescute natural. Toate experimentele care s-au facut s-au facut cu carne crescuta cu concentrate. Or, daca se da carne din aceasta, este normal sa apara cancer. Dar o carne naturala, sanatoasa, se poate da fara teama, pentru ca organismul trebuie alimentat ca sa lupte cu boala aceasta parsiva.
Cu deosebita stima,

EUGEN GIURGIU - Str. Detunata, Bloc D2, scara A, ap 19, Alba Iulia, tel 0741/92.88.80