"Copilul meu este din nou calm, linistit, cu rezultate bune la scoala, datorita tratamentului floral al d-nei dr. Pop A. Mihaela"

Cititor Formula AS
Stimata redactie,

Sunt bunica unei fetite de 12 ani, si in urma cu 6 luni m-am adresat d-nei dr. Pop Mihaela, pentru ca nu mai stiam incotro s-o iau. Fetita noastra devenea tot mai neatenta, nerabdatoare si chiar agresiva cand primea observatii acasa si la scoala. Nu se mai putea concentra, se plictisea repede, uita repede, iar rezultatele la invatatura au devenit mediocre, cu toate eforturile din partea familiei. In casa existau tensiuni, frustrari si sentimentul de vina din partea noastra.
La recomandarea unor prieteni de familie, care au gasit in "Formula AS" adresa doamnei doctor, ne-am adresat dansei si nu ne-a parut rau. Doamna doctor Pop Mihaela, cu mare rabdare, dupa consultatie, ne-a dat toate explicatiile despre aceasta hiperactivitate a nepoatei mele. I-am schimbat dieta, i-am interzis televizorul (nepoata mea era dependenta de TV), am inceput sa duc copilul la ore de dans, inot, gimnastica, pentru a-i canaliza energia debordanta. De baza au fost insa picaturile din Florile Bach, ca si granulele homeopate luate cu sfintenie dimineata, pe nemancate. Treptat, treptat, cam dupa 3 luni, nepoata mea a devenit mai calma, mai cooperanta, a inceput sa se concentreze mai bine la scoala, si notele ei au devenit mai bune. Pe scurt, suntem foarte multumiti! In continuare am ramas in contact cu doamna doctor Pop Mihaela, pentru ca rezultatele ei trebuie consolidate. Multumesc d-nei doctor pentru rabdarea avuta, multumesc redactiei "Formula AS" si doamnei Sanziana Pop, in special.

FLORESCU ELENA - str. Narciselor nr. 17, Bucuresti

Doamna doctor Pop A. Mihaela poate fi gasita la Centrul Medical BIOMEDICA - Bucuresti, tel. 0740/52.07.55, e-mail: mihaelapop936@gmail.com