""Formula AS" si d-l STELIAN CHIVU au adus din nou bucuria si linistea in familia noastra. Dumnezeu sa va binecuvanteze!"

Cititor Formula AS
Suntem o familie linistita din Bucuresti, si din casatoria cu sotul meu, Alecu, au rezultat doi copii minunati - un baiat si-o fata.

El a fost violonist la Opera Romana si-a avut concerte peste tot in lume - toata Europa, China, Vietnam, Coreea, Venezuela etc. Am avut o viata foarte tihnita si fericita si ne iubim si-acum ca doi adolescenti, cu toate ca multi ani au trecut peste noi...
Totul a fost frumos pana acum trei ani, cand Alecu nu a mai putut sa mearga deloc. M-am dus cu el la spitalul Fundeni si acolo i s-a stabilit diagnosticul unei boli cumplite si nemiloase: arterita (arteriopatie obliteranta). De atunci, a facut tratament medicamentos (cu anticoagulante clasice), insa fara nici un rezultat. Boala se agrava pe zi ce trecea. In disperare de cauza, am mers din nou la spital, unde i s-a facut o arteriografie si ni s-a spus ca nu se mai poate face nimic - artera era infundata si singura posibilitate sa ramana in viata era amputarea piciorului. Sotul meu a refuzat amputarea - o solutie mutilanta si psihic, si fizic!... Am venit acasa si il priveam toti cu durere, asteptand un semn de la Dumnezeu. Si el a venit! Intr-o zi, fiica mea a cumparat "Formula AS" (singurul ziar pe care-l citim), unde era publicata scrisoarea unei doamne din Busteni, al carei fiu, in varsta de 30 de ani, fusese in aceeasi situatie - i se propusese amputarea piciorului la spitalul din Targu-Mures. Ii multumea din suflet domnului Stelian Chivu, fitoterapeut din Targu-Jiu, care cu ceaiurile, picaturile, unguentele si alifiile pentru masaj pe care i le-a trimis l-a salvat de la amputare, iar in doua luni de zile, a fost din nou "pe picioare". Cu inima plina de speranta, l-am sunat si noi, imediat, pe d-l Stelian Chivu (tel. 0741/20.61.48), care ne-a trimis tratamentul prin posta. Dupa o luna de zile, piciorul sotului meu a inceput sa se incalzeasca treptat, iar dupa inca o luna de tratament, si-a revenit complet. Sotul meu a inceput sa mearga normal, iar cand s-a topit zapada de-afara, ne-am incumetat chiar sa facem piata impreuna. Si chiar merge normal, ca si cand n-ar fi avut nici o problema, in ciuda celor aproape 80 de ani pe care i-a adunat in buchetul vietii...
Nu putem sa ne exprimam in cuvinte recunostinta fata de redactia "Formulei AS", care a adus bucuria si linistea in familia noastra. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Nu in ultimul rand, doresc sa-i multumim d-lui Stelian Chivu, pentru darul minunat pe care i l-a dat Dumnezeu!
LUCRETIA SIMA - Str. Vatra Luminoasa nr. 22-24, bl. D6, sc. B, ap. 51, sector 2, Bucuresti
(D-l Stelian Chivu poate fi contactat tel. 0741/20.61.48)