Puterea rugaciunii

Cititor Formula AS
Doua minuni

Draga prietena "Formula AS",
A venit si randul meu sa iti multumesc pentru ca existi, pentru ca ne faci viata un pic mai frumoasa, saptamana de saptamana, ajutandu-ne astfel sa mergem inainte, prin noianul greutatilor vietii.
As dori acum sa te rog sa ma ajuti, ca prin intermediul rubricii de spiritualitate "Puterea rugaciunii", sa-mi indeplinesc o promisiune facuta binefacatorului meu, Sfantul Mina. Cu marturisirea minunilor pe care le-a facut pentru mine nevrednica, nu vin decat sa intaresc randurile celor ce mereu lauda si vestesc darurile si minunile nenumarate ale acestui Sfant, grabnic ajutator in nevoie si durere.
Multe lucruri bune stiu ca s-au intamplat in viata mea, datorita rugaciunilor catre drag Sfantul Mina, dar acum as vrea sa impartasesc cu dvs. doua dintre minunile ce mi-au schimbat existenta. Prima dintre ele s-a intamplat exact pe data de 11 noiembrie 2010 (ziua de hram a Sfantului Mina). In acel moment al vietii mele, incercam sa-mi fac un nume, sa-mi cladesc un drum intr-o bransa in care tocmai intrasem. Eram dezorientata si nu stiam incotro s-o apuc, cand minunea s-a intamplat. In acea zi binecuvantata, am primit un telefon, din senin, iar persoana de la celalalt capat al telefonului se oferea sa colaboram, imi oferea un contract in domeniul meu, un contract serios si consistent. Am fost de-a dreptul uimita si fericita peste masura. Desigur, imediat am realizat din partea cui venise acest dar minunat. Era Sfantul meu cel iubit, caruia ma rugam neincetat. Ulterior, acest contract m-a ajutat, prin simpla sa existenta, sa-mi pot achizitiona, prin intermediul bancii, un apartament. O casa! Casa mea mult dorita! Atat de mult mi-o dorisem si atat de imposibil parea ca vreodata voi putea atinge acest maret vis! Si totusi, Sfantul Mina m-a ajutat sa am de lucru, si mai mult, sa am cuibul meu.
* * *
A doua minune despre care vreau sa va povestesc s-a intamplat pe 23 septembrie 2011. Atunci, prietenul meu si-a uitat din greseala portofelul cu acte, bani si carduri, intr-un carucior dintr-un mare supermarket de langa Galati. Acest lucru l-a realizat abia dupa cateva ore. Imediat dupa ce a inteles ce s-a intamplat, ne-am reintors la magazin. Pe drum spre supermarket, m-am rugat din tot sufletul Sfantului Mina sa faca inca o minune, de data asta, pentru amandoi. Si, iata ca minunea nu s-a lasat mult asteptata. Desi pare ireal pentru Romania zilelor noastre, totusi, cineva, un bun crestin care a gasit portofelul ratacit, nu doar ca nu si l-a insusit, ci a mers si l-a predat la paza magazinului, de unde prietenul meu si l-a recuperat. Parea, realmente, imposibil sa incerci sa crezi ca s-ar putea intampla o astfel de minune. Si totusi, Sfantul Mina ne-a ascultat inca o data rugaciunile! Cat despre acel OM, nici macar nu a dorit sa stim cum putem lua legatura cu el, pentru a-i putea multumi. A spus doar ca il cheama Nicolae. Si atat. Pe aceasta cale si prin aceste randuri, dorim sa-i multumim, atat eu, cat si prietenul meu, pentru gestul sau nobil. Sunt convinsa ca un astfel de om deosebit cu siguranta citeste o revista speciala ca "Formula AS". Am scris aceste cateva randuri, pe care va rog din suflet sa le publicati, pentru a marturisi tuturor cititorilor dvs. minunile pe care Dumnezeu si Sfantul Mina le-au facut pentru mine, pacatoasa. Nicicand nu voi putea sa le multumesc indeajuns pentru binefacerile revarsate asupra mea si a celor dragi mie. Rugati-va lui Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor Sai si mereu veti fi ajutati!
Cu respect si drag,

M. D.