"Va multumesc, domnule doctor Simu Rares!"

Cititor Formula AS
Numele meu este Ecaterina.

Prietenii imi spun Cati, sunt din Navodari si am 27 de ani. Dintotdeauna familia mea a fost adepta tratamentelor naturiste si-mi aduc aminte ca pe vremea cand eram mica si aveam o suferinta, parintii mei ma tratau cu produse naturale: incercau intai retete traditionale pe care le stiau de la bunici sau retete din "Formula AS". De-abia apoi, daca tot nu imi era mai bine, mergeam la doctor. La Navo­dari, familia mea pastreaza si acum acest obicei. Ma­ma are camara plina cu plante uscate si tot felul de pre­parate pentru diverse afectiuni. Eu insa, dupa ce am inceput studiile la facultate si m-am mutat la Bucu­resti, locul in care ma aflu si acum, m-am rupt, intr-un fel, de multe obiceiuri frumoase, de care deseori imi aduc aminte cu nostalgie. Viata mea a devenit agitata, mi-am incarcat programul cu foarte multe lucruri pe care doream si chiar trebuia sa le fac, de nu-mi mai ajun­geau orele dintr-o zi. Imi doream sa am note foarte bune la facultate, pentru ca apoi sa pot dobandi o sluj­ba buna (lucruri care s-au intamplat). Ceasul a devenit instrumentul care imi guverna viata si obiceiurile. Mun­­ceam mult, mesele erau luate pe fuga, dormeam putin, niciodata pe saturate. Mi-a scazut si puterea de con­cen­trare, iar seara, venea somnul repede, dar ma tre­zeam in puterea noptii si cu mare greu­tate reuseam sa adorm la loc. De cele mai multe ori, din cauza durerilor de stomac. Acesta ma chinuiau ingro­zi­tor: dureri, arsuri pu­ternice, stari de greata. Am capatat o infectie urinara, nu puteam scapa de ea, decat pe mo­ment, incat am crezut ca-mi era scris sa o port cu mine toa­ta viata. M-am dus la specialisti, am luat antibiotice, am tinut regim alimentar perioade de timp care durau cat un anotimp, si dupa asta eram tot in punctul de plecare. Trebuia sa reincep aceleasi tratamente de fiecare data. La indemnul familiei mele, l-am cautat pe dom­nul doctor Simu Rares, specialist homeopat, imunolog, alergolog, despre care mama a citit de nenumarate ori in "Formula AS", dar si in Asul Verde. A fost pentru mine un nou inceput, pentru ca domnul doctor m-a asigurat ca ma poate ajuta. Mi-a facut eva­luarea cu iri­doscopul si am primit remedii naturiste si homeopate. Recuperarea sanatatii a devenit pentru mine prioritatea numarul unu. Am respectat cu sfinte­nie toate recoman­darile dumnealui. Am fost extrem de constiincioasa si acum, dupa doua luni de tratament, sunt fericita pentru ca ma simt foarte bine.
Va multumesc, domnule doctor Simu Rares, pentru sfaturile dvs. Va multumesc pentru ca mi-ati dovedit ca se poate. Va multumesc pentru ca acum sunt in­tr-ade­var sanatoasa.
Domnul doctor Simu Rares poate fi contactat la Centrul de Sanatate si Viata O& D, Bucuresti, sector 1, str. Luterana nr. 3, tel. 0766/29.84.58, 0736/49.40.97.
Cu stima,
CATI - e-mail: adya_r@yahoo.com