"Mulțumesc, doamnă profesoară Maria Pop, pentru tot ce ați făcut și faceți pentru oricine vă solicită ajutorul!”

Cititor Formula AS
Am 61 de ani, iar durerile generalizate la oase au început cam de pe la 54-55 de ani.

Dacă mergeam mai mult pe jos sau căram sacoșe mai grele, mă apu­cau du­reri în degete, prin brațe până în umeri și la gât, în picioare, coloană, practic - simțeam dureri în aproa­pe toate oasele. Nu erau dureri musculare. Am bănuit din câte am citit și știam că s-ar putea să fie vorba de începu­tul procesului de osteoporozare a oa­selor. Pe lângă toate astea, mai aveam și spasmofilie, încă din tinerețe. Mi se zbăteau mușchii foarte des, am făcut și căderi de calciu și magneziu foarte grave, care au culminat cu un atac ver­te­bro-bazilar urât de tot. La început, am făcut un tra­ta­ment homeopat, care m-a repus pe picioare, dar ulte­rior am pierdut legătura cu medicul respectiv. Apoi am început să iau calciu și magneziu mineral, dar nu prea am avut cine știe ce îmbunătățiri, calciu mineral nu pu­team lua decât puțin, pentru că făceam palpitații (extra­sistole), iar mai târziu aritmii. Dar bunul Dumnezeu mi-a ajutat (tot prin intermediul "Formulei AS”, revista noastră de suflet) și am ajuns în final să apelez la un OM care cu nemăsurată răbdare și bunătate mi-a explicat ce tratament naturist ar trebui să fac, ca să-mi înceteze sufe­rințele. Am ascultat și am urmat cu sfințenie toate indi­ca­țiile terapeutice date, iar durerile acelea îngro­zitoare de oase și zbaterea mușchilor (mi se zbăteau prin toate părțile, începând cu fața) au rămas de mult o amintire. Este vorba despre doamna profesor Maria Pop, patroana firmei "Hypericum” din Baia Mare. De multe ori am sunat-o la telefon ca să îmi dea sfaturi, nu numai pentru mine, ci și pentru mama mea, care numai datorită Domniei Sale mai trăiește, și are acum 91 de ani. Am cerut sfaturi de la dânsa și pentru vecini sau cunoștințe. Este extraor­dinar de binevoi­toare și săritoare la solicitarea oricui. Pentru mine, care eram de fapt o necunoscută, abor­dând-o telefo­nic și spunându-i disperată despre mama, că nu mai putea mânca absolut nimic și îi era greață tot timpul, chiar și după apă, și a slăbit 20 de kilograme într-o lună, a venit la Cluj cu mașina personală și mi-a adus câteva feluri de ceaiuri care după a treia zi de admi­nistrare au oprit greața, mamei i-a revenit pofta de mâncare și, încet-încet, s-a întremat.
Stimați cititori ai "Formulei AS”, care formați o co­munitate cu totul aparte în lumea haotică ce ne încon­joară (cu foarte mulți dintre dvs. mă cunosc deja tele­fo­nic și pot afirma cu mâna pe inimă că, de fapt, suntem cu toții o mare familie de oameni cu credință și cu frica lui Dumnezeu, cum spune ardeleanul). Orice problemă de sănătate aveți, faceți-vă curaj și cereți ajutorul acestui om binecuvântat de Bunul Dumnezeu, cu multă știință și cu harul facerii de bine. D-na Maria Pop poate fi su­nată la tel. 0729/88.44.20.
Noi, la Cluj, suntem niște fericiți, pentru că firma "Hy­pericum” are aici farmacie proprie (pe str. Ho­rea, lângă fosta cofetărie "Urania”). Dar și în anii în care fir­ma nu a avut farmacie la Cluj, am putut comanda prin poș­tă tot ce aveam nevoie. Cu toții la "Hyperi­cum” sunt oameni cu suflet curat și credință în Dum­nezeu, săritori la necazul semenilor lor. Acum pot fi găsiți și pe in­ternet.
Mulțumesc, doamnă Maria Pop! Bunul Dumne­zeu și Măicuța Sfântă să vă ocrotească și să vă binecu­vânteze!
Cu toată dragostea,

GEORGETA CARP - Cluj-Napoca