"Tratamentul doamnei Adriana Vlad de la Farmacia «Elite Nutriția» din Deva m-a salvat”

Cititor Formula AS
Citesc revista "Formula AS” de cincisprezece ani, ea face deja parte din familie și a devenit un prieten și sfătuitor de nădejde, în foarte multe situații din viața mea.

Am apelat de multe ori la tratamentele recoman­date de cititorii dvs și tot de la o cititoare am auzit de d-na Adriana Vlad, de la Farmacia "Elite Nutriția” din Deva, la care am apelat ca să-mi tratez afecțiuni ale ova­relor (chisturi) și uterului (fibrom), agravate de tul­burări specifice menopauzei. Tratamentul s-a desfășurat pe o perioadă de șase luni, l-am urmat cu mare serio­zitate, chiar dacă în primele zile m-am simțit foarte rău, pentru că mi s-a părut că s-au accentuat manifes­tările neplăcute ale bolilor. M-am simțit chiar mai rău decât înainte de a începe tratamentul, numai că am fost aver­tizată de doam­na Vlad despre aceste manifestări, care nu au ținut decât câteva zile și apoi am simțit că starea mea de sănătate se ameliorează. Vreau să vă mai spun că trata­mentul recomandat a conținut preparate ale Farma­ciei "Elite Nutriția” din Deva, ceaiuri și tincturi din plan­te, ovule, suplimente alimentare. La acestea, se adaugă și o anumită dietă pe care am urmat-o, tot la sfa­tul d-nei Vlad, băi și spălături cu anumite plante. Pot să vă spun că după o jumătate de an de tratament am ob­servat că pe lângă bolile genitale pe care le aveam s-au rezolvat ori ameliorat și alte probleme de sănătate (hi­per­tensiune, colesterol mărit și, în mod deosebit, hemo­roi­zii de care sufeream de ani de zile). Mă simt obligată să-i mulțu­mesc public, prin intermediul dvs., d-nei Adria­­­na Vlad, pentru răbdarea cu care m-a asistat pe tot par­cursul aces­tui tratament, răspunzând mereu cu ama­bilitate la tele­fon și având răbdare să îmi explice clar tot trata­mentul, ca să mă pot vindeca. Și pen­tru căldura cu care a știut să mă sfătuiască și să mă facă să simt că este mereu aproa­pe de mine. De aseme­nea, vreau să vă felicit pentru ajutorul minunat pe care-l dați miilor de bolnavi prin faptul că găzduiți întrebările și răspunsurile de sănătate. Faptul că la această rubrică participă tot mai mulți doctori este, pentru noi, cititorii, un semn clar al serio­zității dvs. Vă mulțumim și vă do­resc să ajungeți să mai faceți încă o mie de numere din revista noastră dragă.

ing. ȘTEFANIA FURTUNĂ - Baia Mare

Cabinetul "Elite Nutriția” poate fi contactat la numerele de telefon: 0254/23.10.61, 0726/76.15.57, 0729/01.58.43, e-mail: elite.nutritia@yahoo.com