"ColonHelp m-a scăpat de constipație și m-a ajutat să slăbesc”

Cititor Formula AS
Mă numesc Doina Trofim, am 31 de ani și sunt din Râmnicu-Vâlcea.

Sunt la a doua cură de Colon­Help. Prima a durat 3 luni și m-a ajutat foarte mult. Eram constipată de o viață. După ce am născut, pro­blema s-a agravat. Am aflat de Colon­Help de la o mătușă, dar nu am putut să-l folosesc, pentru că alăptam. După ce am ter­minat cu alăptatul, m-am dus foarte emoționată la Plafar să-mi cumpăr un fla­con de ColonHelp. Fi­resc, în­cercasem înainte de sarcină o grămadă de remedii, eram de­pen­den­tă de pastile și ceaiuri de slăbit. Poate mai amânam momentul, dar am făcut o criză groaznică de fiere, și atunci mi-am luat inima în dinți și m-am decis. Am luat pri­mul flacon și m-am simțit excelent, constipația dis­pă­ruse, plus că am și slăbit. Am luat două lingurițe pe zi și am început să beau foarte multă apă. După ce am terminat prima cură, m-am temut că voi fi constipată din nou, dar m-am înșe­lat. Colon Help e, într-adevăr, un produs foarte efi­cient, natural, și nu creează dependență. De atunci l-am recomandat tuturor cunoscuților, de cum aflam că unii au probleme cu constipația sau voiau doar să slăbească. Vă mulțumesc!

"Am slăbit 8 kilograme cu SilhouetteHelp și ColonHelp!”

Mă numesc Cristina Laura Roncsik, am 18 ani și sunt din Cluj-Napoca. Mi-am dorit foarte mult să slăbesc, iar SilhouetteHelp m-a ajutat mult, în paralel cu produsul ColonHelp. Ceaiul îți reduce pofta de dulce și datorită lui mi-a fost mult mai ușor să țin cura. M-am decis să încep cura de Colon­Help, deoarece am făcut handbal timp de 7 ani, dar m-am lăsat înain­te de Ba­calaureat și m-am îngrășat 5 kilograme, ajun­gând la greutatea de 70 de kilo­gra­me. Mama mea m-a mo­tivat să încep cura, deși a zis că înainte de Ba­calaureat nu e un mo­ment așa de potrivit, iar în vacanța de vară îmi va fi greu să țin dieta, pen­tru că voi fi mai mult plecată. Totuși, am înce­put cura înainte de Bacalaureat și am reușit să slăbesc în trei luni 8 kilograme. De două luni și jumătate, mă mențin la 62 de kilo­gra­me. Nu pot zice că țin un regim strict, dar nu mai mănânc pâine, chipsuri, covrigei și nu beau sucuri carbogazoase. Înainte mâncam foarte nesănătos, cu multă pâine, și beam cam în fiecare zi sucuri carbogazoase. Nu aveam un program de masă bine stabilit și uneori mâncam foarte târziu. În timpul curei, ajunsesem la 64 de kilograme, adică slăbi­sem deja 6 kilograme, și am plecat la mare pentru zece zile. Eram sigură că o să mă îngraș, deoarece nu prea m-am ținut de cură, în afară de faptul că mâncam dimineața ColonHelp cu iaurt. Însă când am ajuns acasă, am fost surprinsă să descopăr că aveam aceeași greutate ca atunci când am plecat.
Când am încheiat cura, mi-a fost puțin greu pentru că mă obișnuisem ca dimineața și seara să mănânc ColonHelp cu iaurt și să beau ceaiul SilhouetteHelp, dar am vorbit cu un consultant de la ColonHelp și mi-a spus că pot continua cu o linguriță de ColonHelp pe zi. Acum sunt la cea de-a doua cură.
Recomand cu încredere ColonHelp și Silhouete­Help! Eu eram o persoană care slăbea foarte greu, maximum două kilograme la orice dietă. Pe mine m-au ajutat enorm aceste produse și pentru mine înseamnă foarte mult că am reușit să scap de kilo­gramele în plus!