"Doamna dr. Laura Catană m-a vindecat de depresie și de dependența de alcool”

Cititor Formula AS
La începutul lunii mai 2012, m-am internat la Centrul Medical Doctor PSI, situat la 3 km de Sebeș, jud. Alba, de a cărui existență am aflat de pe internet.

La începutul lunii mai 2012, m-am internat la Centrul Medical Doctor PSI, situat la 3 km de Sebeș, jud. Alba, de a cărui existență am aflat de pe internet. Ani la rând am avut internări la diferite spitale de psihiatrie, dar rezultatele au fost de scurtă durată, în urma tratamentelor indicate simțindu-mă amețită și lipsită de vlagă. La Sebeș, personalul este competent, foarte atent cu pacienții, plin de grijă și bunătate. Pe această cale, le mulțumesc din suflet tuturor angajaților, inclusiv doamnelor de la bucătărie (mâncarea este foarte bună, "ca la mama acasă”). Camerele sunt dotate cu televizor și șemineu, asigurând un confort superior unuia dintr-un spital similar de stat. După 2 săptămâni de tratament medicamentos și psihoterapeutic, sub îndrumarea d-nei dr. Catană, respectiv a d-nei psiholog Mă­dă­lina Arion, m-am simțit mult mai bine, mi-am recâștigat somnul și liniștea. Au trecut 3 luni de atunci și pot să afirm că nu mai am insomnii, stări de anxietate, gânduri negre, frică de moarte, trăiri al căror final era consumul de alcool. Acum mă simt foarte bine, îmi vin în minte doar amintiri și gânduri frumoase, cu alte cuvinte, sunt un alt om. Tratamentul este de lungă du­rată, dar îl voi continua atât cât îmi va fi prescris, fiind sigură de efica­citatea sa.
Vă scriu toate acestea din dorința de a ajuta și alți oameni care se confruntă cu depresie, dependență de alcool sau droguri, schizofrenie, autism, epilepsie, Alz­heimer și alte boli psihice.
(Din motive pe care le înțelegeți, semnez doar cu numele mic.)
VIORICA - Maramureș