"Ca urmare a tratamentului recomandat de medicii de la «Energy Plus», viremia a scăzut considerabil”

Cititor Formula AS
La începutul anilor '90, în urma analizelor efec­tuate pentru a stabili tratamentul diabetului tip II care îmi fusese diagnosticat anterior, am aflat că mai am încă o "frumusețe de boală”: hepatită cronică.

După analizele specifice s-a stabilit că hepatita cronică este de natură virală, precizându-se existența virusului C, genotipul 1. Investigațiile efectuate au stabilit diag­nos­ticul de hepatită cronică virală tip C, cu un grad avansat de fibroză, varice esofagiene, hipersplenism. Eram la vârsta de 59 de ani, într-o situație nu foarte bună, ca să nu spun gravă. Tratamentul hepatitei cro­nice VHC, urmat pe baza recomandărilor și aprobă­rilor primite, a fost cel clasic, constând din Interferon și Ribavirină, ulterior Interferon Pegylat și Ribavirină, coroborat cu un regim alimentar fără sare, grăsimi, dulciuri, alcool și cu eforturi fizice reduse. Acest trata­ment a fost greu suportabil, din cauza efectelor secun­dare, îndeosebi anemia. Rezultatele obținute după tratament au fost necorespunzătoare: virusul C nu s-a negativat, iar para­metrii funcționali ai ficatului au avut valori osci­latorii. Nu s-a constatat o îmbunătățire a stă­rii de să­nătate a ficatului și boala a evoluat spre hepa­tită cro­nică avansată și chiar ciroză compensată, ceea ce m-a determinat să renunț la tratamentul medica­mentos clasic. La începutul anului 2009, citind revista "For­mula AS”, am aflat despre Centrul de Consultanță Naturopată "Energy Plus” și am hotărât să apelez la serviciile sale de specialitate. Au trecut mai mult de trei ani de când urmez trata­mentul natural recomandat lunar, pe baza analizelor medicale efectuate periodic. Produsele naturale incluse în programele de tratament nu au efecte adverse și sunt asociate astfel încât să interacționeze perfect pentru tratarea cirozei compen­sate, provocată de VHC, și a complicațiilor acesteia. Ca urmare a tratamentului am constatat că analizele au în totalitate valori apropiate de cele normale, iar viremia a scăzut considerabil, de la câteva milioane, la sub un milion, ceea ce m-a determinat să continui tra­tamentul, pentru ca boala să nu evolueze spre o formă mai gravă.
Starea mea generală este bună, respect atât trata­mentul natural cât și regimul alimentar recomandat. Mulțumesc specialiștilor de la Centrul de Consultanță Naturopată "Energy Plus” pentru profesionalismul, omenia și dedicația de care dau dovadă.

GHEORGHE B. - Mehedinți

Centrul de Consultanță Naturopată "Energy Plus” - str. Mircea Vulcănescu nr. 92, sector 1, Bucu­rești, tel. 021/316.43.92, 0733/35.40.00, 0372/87.43.92