"Tratamentul d-lui bioterapeut Dan Anghel m-a scăpat de toate suferințele”

Cititor Formula AS
Stimată doamnă Sânziana Pop, dragă redacție,

Mă numesc Bianca și am 35 de ani. "Formula AS” m-a ajutat, de-a lungul vieții, cu nenumărate sfaturi - de sănătate, de gospodărie, de fru­musețe, dar mai ales de suflet. Am pus în practică povețele voastre, atunci când le-am considerat necesare, și întot­deauna mi-au fost de mare ajutor. Pur și simplu nu mă pot despărți de paginile revistei mele de suflet, chiar dacă întreaga colecție îmi ocupă o întreagă bibliotecă... Dar nu v-am scris ca să vă laud... Am fost la o întâlnire cu cititorii, la Muzeul Țăranului Român, și știu că nu vă place acest lucru. Vreau, în schimb, să vă împărtășesc ultima mea "experiență” și în ce fel "Formula AS” a con­tribuit să-mi redobândesc sănătatea.

În urmă cu un an, mi-am făcut analize complete, deoarece nu puteam să rămân însărcinată și ne doream tare mult un copil. La examenul citologic, mi-a fost depistată o infecție cu HPV (Human Papilloma virus), cu tulpini cu risc înalt oncogen. M-am speriat foarte tare, cunoscând potențialul cancerigen al acestui virus (mama mea a decedat acum opt ani din cauza unui cancer de col uterin!...). În plus, am aflat la aceleași investigații că sufăr de endometrioză, aceasta fiind cauza principală a neputinței mele de a avea copii. Me­dicul ginecolog mi-a recomandat să fac și o serie de analize hormonale, așa că am ajuns la Institutul Parhon, unde - surpriză! - mi s-au descoperit doi noduli pe lobul drept al tiroidei (de 18/21 mm și 15/17 mm), plus un nodul la sânul stâng, de 8/7 mm. Eram distrusă, toate visele mi s-au năruit într-o clipă... Mi-am dat seama că, la numai 35 de ani, sunt un om bolnav, care trebuie să facă tratamente toată viața! Nu vă mai spun că ideea de a avea un copil se transformase într-o uto­pie, cu diagnosticele mele și zecile de medicamente prescrise de medici...

Marele meu noroc a fost faptul că soțul meu (un aprig adept al medicinei naturale) începuse un trata­ment la maestrul bioterapeut Dan Ioan Anghel, pentru o prostatită cronică și durerile cauzate de spondiloza lombară și cervicală. (În urmă cu 5-6 ani, i s-a depistat un hemangiom la ficat, de care a scăpat tot cu ajutorul d-lui Anghel, așa că i s-a părut normal să facă același tip de tratament care-l salvase și în altă situație.) M-a convins să mergem împreună la curele de bioenergie, însă eu am fost mereu sceptică la aceste metode, pentru că nu au nici o logică... Când m-a văzut prima oară, d-l Anghel nu a vrut să mă primească la tratament. Mi-a zis: "Dacă nu ai încredere, de ce-ai mai venit până aici?”. Am rămas șocată... Soțul meu îi spusese că vreau să fac tratament doar pentru virusul HPV și en­dometrioză, dar d-l Anghel, după ce a stat câteva mo­mente cu ochii închiși și mâinile întinse către mine, m-a mai întrebat: "Cu nodulii ăia de la sân și tiroidă ce fa­cem? Nu-i tratăm?”. Așa o încredere am căpătat atunci, că mi-am programat ședințe zilnic, mai des decât soțul meu. În timp, rezultatele au fost peste așteptări! Trata­mentul d-lui Dan Anghel m-a scăpat de toate sufe­rin­țele. După trei cure de tratament, analizele au ieșit per­fecte. Virusul HPV a dispărut, la fel și nodulul de la sân, la tiroidă mai am doar un nodul mic, de 1,5/2 mm.

Dar cel mai mare rezultat este faptul că sunt în a treia lună de sarcină! Ultima ecografie, pe care am fă­cut-o săptămâna trecută, arăta un făt perfect normal, un băiețel mic, care stă mereu cu degețelele în gură. Soțul meu chiar l-a botezat "Degețel”!

Vă dați seama, probabil, ce fericită sunt, în timp ce vă scriu! Însănătoșirea mea vi se datorează, pentru că soțul meu a aflat despre d-l Dan Anghel din "Formula AS”... Vă mulțumesc, așadar, pentru tot ceea ce faceți, în special pentru popularizarea leacurilor de sănătate și a terapeuților cu adevărat valoroși, care ne alină dure­rile trupești și... sufletești! Țineți-o tot așa, sunteți cei mai buni! Vă iubesc din suflet!

(Pentru persoane aflate în situații la fel de disperate ca și mine, d-l Dan Ioan Anghel poate fi contactat la tel. 0722/76.14.43)

BIANCA LOREDANA - București, e-mail: lori_bia05@yahoo.ro