"Am scăpat de balonări și de coșuri, cu ajutorul ColonHelp”

Cititor Formula AS
Mă numesc Gabriela Chira și mă număr printre oamenii pe care produsul ColonHelp i-a făcut feri­ciți.

Eram apatică, aproape tot timpul balonată, și nu aveam energie deloc. Plus că aveam un ten foarte fragil, și cum puneam mâ­na pe față sau mă atin­geam cu un obiect străin, imediat îmi apă­reau co­șuri.
Astăzi, aceste neplă­ceri sunt de domeniul tre­cutului. De când am înce­put să urmez dieta de deto­xifiere cu Colon­Help, am mai multă energie, starea de balonare a dispă­rut com­­plet, coșurile au întâr­ziat să apară, până au dispărut complet. Pe lângă toate acestea, am și slăbit 7 ki­lo­grame! Iar rețeta este așa de simplă! Iau Colon­Help în fiecare dimineață, îm­pre­ună cu un iaurt na­tural.
Mulțumesc companiei Zenyth, pentru că a inven­tat acest produs extraordinar într-un context când multe preparate vândute drept "minuni” sunt doar pă­­căleli. Am să urmez programul de detoxifiere în fie­­care an, pentru a-mi menține orga­nismul sănătos!

"În sfârșit, un produs care își merită banii!”

Numele meu este Mariana Kofler și am 35 de ani. În fiecare an fac o cură de detoxifiere, în primul rând pentru curățarea interioară și pentru menținerea fru­museții pielii. Am folosit produse din farmacii și nu pot să afirm că am sesizat schimbări majore, dar am presupus că medicamentele și-au făcut treaba. Anul trecut am făcut analize pentru stabilirea nivelului de hormoni, deoarece eram foarte des obosită fără mo­tiv și depresivă. Testele au ieșit bine. Am luat în ultimii ani și o grămadă de vitamine pentru întărirea siste­mului imunitar, deoa­rece fă­ceam roșu în gât și răceam foarte, foarte des, chiar și în timpul verii, de fiecare dată când copilul lua o viroză sau răcea.
Cu câteva luni în urmă, am văzut la tele­vizor re­clame care vor­beau despre ColonHelp. Nu m-au im­pre­sionat prea tare, recla­mele multor pro­duse spu­nând toate cam aceleași lucruri, ca mai apoi să nu merite banii cheltuiți pe ele. I-am spus și soțului meu despre acest produs, deoarece dorește să slăbească de ceva vre­me, totuși, niciunul dintre noi nu l-a cum­părat.
Cu 6 săptămâni în urmă, găsin­du-mă într-o far­macie din orașul Oradea, unde locu­iesc, pentru a cum­păra produse necesare curei obișnuite de detoxi­fiere, am luat și ColonHelp. În primele 7 zile, l-am luat la micul dejun, iar pe urmă și seara, într-un pahar cu apă. Spre surprinderea mea, după circa două săp­tămâni, am început tot mai mult să sesizez următoa­rele:
- în timpul zilei nu mă mai simțeam deloc obo­sită;
- pielea îmi devenise foarte curată, nu mai aveam nici acneea dinainte de menstruație;
- nu mai a­veam deloc balo­nări;
- păr foarte sănă­tos;
- nu am mai răcit nici măcar o dată de atunci, deși am avut parte de câteva săptă­mâni cu zăpadă și frig serios. Prin urmare, sunt foarte încântată, și am decis să vă scriu, fiind­că mi-am spus: "Uite, în sfârșit, un produs care își me­rită banii!”.

"Am slăbit 7 kilograme fără efort, doar cu ajutorul ColonHelp”

Mă numesc Lorena, locuiesc în Brașov, am 20 de ani și sunt studentă. În ultima perioadă m-am îngr­ășat foarte tare, aproximativ 10 kilograme, ajungând să cântăresc 69 de kilograme. Am încercat foarte multe metode de slăbire, dar niciuna nu a dat re­zultate. Am văzut la televi­zor reclama la ColonHelp și ime­diat am intrat pe forumuri să văd mai exact despre ce este vorba. Am zis să o încerc și pe asta, că nu am nimic de pier­dut.
Surpriza a fost totală. Nu mă așteptam ca produ­sul să dea rezultate din prima lună. Am fost uimită când am văzut că în pri­mele 2-3 săptămâni, am slă­bit 7 kilograme, mân­când absolut orice și fără efort. Nu am avut numai acest beneficiu de pe urma lui, ci mi-a îmbunătățit și digestia și nu mă mai simțeam balonată. Sunt extrem de mulțumită și de atunci recomand tuturor să în­cerce cura cu Colon Help!

"Nivelul colesterolului a scăzut de la 339 la 200 datorită ColonHelp”

Mă numesc Dumitra Mihail, am 50 de ani și sunt din Constanța. Am început să cumpăr ColonHelp și să urmez tratamentul de două cure pe an din 2010. Aveam probleme cu constipația, colesterolul, trigli­ce­ridele, glicemia, imunitatea, și o stare generală proas­tă.
După prima cură de două luni și jumătate am con­statat că toate proble­mele de sănătate men­țio­nate mai sus au înce­put să se ame­­lio­reze. Momentan sunt la al șaselea flacon de Colon­Help și starea mea ge­nerală s-a îm­bu­nătățit conside­ra­bil. Pe parcur­sul curei, am ob­servat urmă­toarele: con­stipația a dis­părut; ni­velul co­les­tero­lului a scăzut de la 339 la va­loarea normală de 200; nu mai am stări de obo­seală; nu mai răcesc de­loc.
Din toată inima îi sfătuiesc pe toți cei care vor să aibă grijă de sănătatea lor, să încerce cu toată încre­de­rea produsul ColonHelp și nu vor regreta nici o clipă.