"Mulțumesc d-lui doctor Mircea Peia. E.coli și Klebsiella au fost stârpite”

Cititor Formula AS
Aș dori ca prin intermediul acestei reviste să mul­țumesc domnului dr. Mircea Peia pentru ajutorul acor­dat în vederea vindecării afecțiunii de care su­feream: E.coli și Klebsiella, la prostată și în urină, cu care am fost diagnosticat în urma unei operații de strictură uretrală.

Deoarece tratamentele medicamen­toase care mi-au fost prescrise (inclusiv antibiotice) nu au dat nici un rezultat, am apelat la ajutorul d-lui dr. Mircea Peia, care mi-a recoman­dat o schemă de tra­ta­ment bazată pe extracte din plante. Am urmat cu strictețe aceste recomandări, timp de două luni, iar acum vă pot spune că mă simt foarte bine.
Dragi cititori ai revistei "Formula AS”, toți cei care sunteți în suferință nu dis­pe­rați, există și "îngeri” printre noi, oameni cu suflet, cum este acest domn doctor Mircea Peia din Timi­șoara. Trebuie doar să-i căutați, ca să vă poată ajuta. Îmi exprim profunda admirație pentru profesio­nalis­mul și omenia de care a dat dovadă și vă sugerez tuturor acelora care vă confruntați cu suferințe aparent de nevindecat să apelați la dânsul cu încredere.
Să vă dea Domnul sănătate, domnule doctor, ca să puteți să salvați cât mai mulți oameni bolnavi.

FRUNZARU VIOREL - Târgu-Jiu, e-mail: vio_2007ro@yahoo.com
D-l Mircea Peia: str. Take Ionescu nr. 11-13, sc. B, Timișoara, tel. 0256/43.18.91, 0747/22.20.24