CRĂCIUNUL CU "FORMULA AS”

Redactia
Colindători de la poalele Călimanilor - CORNELIA ARDELEAN ARCHIUDEAN, IOANA MARIA ARDELEAN și tot neamul lor

Anul acesta, Concertul de Crăciun al revistei "Formula AS” va fi onorat de o familie întreagă de colindători ardeleni, din județul Bistrița-Năsăud. Alături de CORNELIA AR­DE­LEAN-ARCHIU­DEAN, cunoscuta și în­drăgita interpretă de muzică populară, o veți asculta pe tânăra și fru­moasa ei nepoată, IOANA MARIA AR­DE­LEAN, pe care o știți dintr-un interviu publi­cat (cu fotografia ei pe co­pertă) în revista "For­mula AS”, dar și câteva "rubedenii” apropiate, din trei generații de cân­tăreți și colindători: IOAN AR­DELEAN, FLO­REN­TIN ARCHIUDEAN și un ne­poțel de o șchioapă, RADU ARDELEAN. Ori­ginari din satul Ocnița, aflat la poalele Că­limanilor, colindătorii noștri vor aduce cân­tece vechi, dedicate Nașterii Domnului, dar și melodii "veseloase”, pline de bucurie și mireasmă de iarnă adevărată, coborâtă din munți.
Vă așteptăm joi, 20 decembrie, la ora 1800, în Sala "Horia Bernea” din incinta Muzeului Na­țional al Țăranului Român, Șos. Kiseleff nr. 1-3.
Puteți să vă ridicați invitațiile luni, 17 de­cembrie, între orele 1100 - 1800, de la sediul re­dacției din str. Alexandru Constantinescu nr. 53, et. 1, ap. 2, sector 1