"Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a îndreptat pașii spre Gabriel Dutchevici”

Cititor Formula AS
Mă numesc Ștefan Vasiliu, sunt din București și, înainte de toate, vă mulțumesc dvs., d-nă Sânziana Pop, și minunatului colectiv pe care îl coordonați, pen­tru strădania statornică de a oferi informații diverse, extrem de utile, tuturor, și în special celor aflați în suferință.

De la începuturi, "Formula AS” mi-a fost de mare ajutor spiritual și fizic.
Iar acum, ajutorul s-a repetat. Sunt la o vârstă destul de înaintată și bolile nu te iartă. Mă confrunt cu o boală de inimă (bloc de ramură stân­gă), cu osteoporoză avansată, cu artro­ză la umeri și la genunchi, hernie de disc și hernie inghinală, ca să nu le enumăr doar pe acestea. În disperare de cauză, am apelat la d-l Gabriel Dutchevici, despre care am citit în revista dvs.
Am început tratamentul și primele care au cedat au fost durerile, respirația a devenit mai ușoară, nu-mi venea să cred că pot merge destul de mult, fără să am nevoie să mă așez. Mi-am făcut analiza DEXA și de la osteoporoză am ajuns la osteopenie.
Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a îndreptat pașii spre d-l Gabriel Dutchevici, un mare profesionist și de o gentilețe și o generozitate rar întâlnite.

ȘTEFAN VASILIU - tel. 0729/65.70.26