"Mulțumesc d-le doctor Rareș Simu, mulțumesc d-na doctor Cristina Răduță, mulțumesc «Formula AS»"

Cititor Formula AS
Numele meu este Dobre Daniela, am 55 de ani și sunt din București.

În urmă cu 3 ani, am fost diagnos­ticată cu astm bronșic. Am urmat nenumărate trata­mente alopate, iar spray-urile care se folosesc în astfel de situa­ții au devenit indispensabile. Boala m-a marcat și îmi pierdusem speranța că voi reveni în vreun fel la starea mea de sănătate de dinainte. Celelalte boli cro­nice pe care le am (unele dintre acestea sunt specifice vârstei) aproape că nu mai contau. Este cumplit să vezi că sunt momente în care te sufoci, nu mai poți respira, intri în panică și de aici până la disperare nu mai este mult.
Din fericire, am aflat din paginile revistei "Formula AS" că d-l dr. Rareș Simu, specialist în alergologie și imunologie clinică, tratează și astmul. M-am programat la consultație și după o lungă așteptare, aproape două luni, am mers la el și mi-a prescris un tratament natural, care m-a ajutat foarte mult, nu doar pentru astm, dar am avut o îmbunătățire și în starea mea de sănătate, la mo­dul general. Am tratat și durerile reumatice, spondiloza, colesterolul crescut, steatoza hepatică. În completarea tratamentului, am fost ajutată și de d-na dr. Cristina Răduță, specialist în apifitoterapie, medicină indiană și acupunctură, cu câteva ședințe de acupunctură, care mi-au luat durerile "cu mâna".
Vă mulțumesc, domnule doctor Rareș Simu, pentru dăruirea și profesionalismul dvs. și pentru că ați fost alături de mine pe tot parcursul tratamentului. Mulțu­mesc d-nă dr. Cristina Răduță, pentru atenția cu care m-ați tratat și pentru sfaturile dvs. legate de un mod de viață sănătos. Vă mulțumesc doamnă Sânziana Pop, pentru că găzduiți în paginile publicațiilor dvs. informații utile, dar și interviuri cu personalități care ne fac viața mai bună și mai frumoasă.
D-l doctor Rareș Simu și d-na dr. Cristina Răduță pot fi găsiți la Centrul de Sănătate și Viață O&D București, str. Luterană nr. 3, tel. 0766/29.84.58

"Mulțumiri d-lui Bogdan Victor"

Mă numesc Ion Dragoș, sunt din Râmnicu Sărat și vreau să mulțumesc d-lui Bogdan Victor pentru ajuto­rul acordat în recuperarea bunicului, acum în vârstă de 88 de ani, după un accident vascular cerebral cu pareză pe partea dreaptă a corpului. "Mâna asta, dreapta, nu mai răspunde la comenzi", au fost vorbele bunicului meu. A suferit acest accident vascular în anul 2006, la 82 de ani, și a fost stabilizat de medicii din Râmnicu Sărat. Am căutat tratamente naturiste pentru recuperare și în "Formula AS" am găsit articole despre d-l Bogdan Victor și schemele dânsului de tratament, masaj, auto­masaj, alimentație și suplimentul Apisan Forte creat de dânsul. L-am contactat telefonic pe d-l Bogdan Victor și mi-a recomandat o schemă de tratament și alimentație pentru bunicul pe o perioadă de 6 luni. A respectat cu strictețe această schemă de tratament și rezultatele au fost foarte bune. Schema de tratament a d-lui Bogdan Victor a fost repetată de două ori în decurs de 4 ani, bunicul simțindu-se bine.
Recomand persoanelor interesate să apeleze cu încredere la d-l Bogdan Victor și să folosească APISAN FORTE pentru că dă rezultate!
ION DRAGOȘ-ROMEO - Râmnicu Sărat
Ing. Bogdan Victor - București, tel. 021/242.67.36, 0723/74.23.98 (după ora 21)