Un nou produs românesc care naște speranțe: BIOSTEM

Florentin Popa
După ani de studii laborioase, Laboratoarele românești "Bionatura Plus" au conceput for­mula unui produs din șaptesprezece plan­te medicinale, care acționează asupra tuturor celu­lelor stem din organism. Creat din necesitatea de a putea trata sau ameliora o gamă cât mai largă de afec­țiuni, cu o eficiență foarte mare, într-un timp scurt și fără a determina efecte secundare, Biostem se anunță a fi un panaceu natural redutabil. Despre acest succes al inventicii românești aflăm detalii de la d-l dr. Cătălin Luca, unul dintre realizatorii produsului.

"La pacienții care au luat Biostem, numărul celulelor stem a crescut de patru-cinci ori"

- D-le doctor, ce aduce nou Biostem în tera­piile naturale?

- Principala caracteristică a produsului nostru este chiar modul în care acționează. Biostem se adresează în mod direct celulelor stem, responsa­bile de regenerarea organismului. Se știe că atunci când un organ se îmbolnăvește, celulele lui încep un proces de distrucție, iar regenerarea devine deficitară. O dată cu agravarea afecțiunii, în care se amplifică și procesul de degenerare celulară, refacerea organului bolnav pe căi fizio­logice (proprii organis­mului) aproape că nu mai este posi­bilă. Implicit, este afectată și funcția organului în cauză, care nu-și mai îndeplinește rolul în organism și pro­voacă, la rândul său, alte probleme de sănătate, ce pot deregla alte orga­ne sau sisteme. Atunci avem nevoie de "ceva" care să amplifice procesul de regenerare, care să ega­leze și chiar să întreacă procesul dege­ne­rativ, pentru a putea repara organul bolnav.
Principiile active din cele șapte­sprezece plan­te medicinale prezente în formula pro­dusului Bio­stem inițiază un semnal de refacere care ajun­ge direct la organul afectat și determină regene­rarea locală. Și mai important este faptul că semnalul de regenerare este transmis la toate celulele stem din corp, astfel că se poate observa regenerarea rapidă a întregului organism, într-un timp scurt.

- Ați demonstrat științific acest efect? Se știe că prin­cipiile active din plante acționează mai lent, în timp ce Biostem promite rezultate imediate...

- Prin măsurători speciale, am determinat procen­tul de celule funcționale ale organismului țintă afectat, dar și numărul celulelor stem din organism în acel moment. Apoi, am administrat Biostem unui lot de pacienți, în paralel cu un alt lot, la care s-a administrat un produs obișnuit de regenerare. După o perioadă scurtă de timp, stabilită de specialiștii care au făcut studiul, s-a observat că la pacienții care au luat Bio­stem, numărul celulelor stem a crescut de patru-cinci ori, iar procentul celulelor funcționale s-a îmbunătățit foarte mult.

"Practic, nu există nici o afecțiune pentru care Biostem să nu aibă indicație"

- Care este explicația acestui efect?

- Efectul rapid este datorat faptului că Biostem acționează direct asupra sursei de regenerare, ajunge direct la nivelul celulelor stem, care generează în organism un semnal de regenerare foarte amplu. Astfel se explică și refacerea organului bolnav, într-un timp foarte scurt. De exemplu, ficatul se regene­rează singur în circa opt luni, dacă bolnavul urmea­ză un regim dietetic și de viață corespunză­tor. Ei bine, cu ajutorul produsului Biostem, acest pro­ces se reduce la trei, maximum patru luni!
Îmi aduc aminte de un pacient care suferea de o boală renală gravă: făcea dializă de zece ani, se săturase să depindă de o mașinărie, nu mai urina deloc. Avea creatinina 8,9 când a început tratamen­tul cu Biostem, iar după o lună de tratament a scăzut la 4,8. În același timp, mare parte din simptome au dis­părut, iar pacientul a început să urineze circa 200 ml pe zi și era mai vioi, mai viu - cum spunea chiar el.
O tânără care făcea dializă de câteva luni (urina și ea foarte puțin) a început tratamentul cu Biostem și, după numai o lună, ne-a sunat să ne spună că a între­rupt dializa, pentru că analizele sunt bune și nu mai are simptome de insuficiență renală. Noi ne-am alertat, pentru că dializa nu se între­rupe brusc, dar ea ne-a spus că se simte foarte bine și urinează circa 1 litru pe zi.
Aceste vindecări rapide se datorează efectului foar­te pu­ter­nic pe care îl creează Bio­stem în organism, prin activi­tatea procesului de regenerare, direct la nivelul celulelor stem.

- În ce alte afecțiuni este recomandat Biostem?

- Dacă e să ne gândim că fiecare organism suferă în timp un proces de degenerare din cauza vârstei, boli­lor cronice, ali­mentației și stresului, practic nu există nici o afecțiune pen­tru care Biostem să nu aibă in­dica­ție. Am să vă dau câteva exemple...
În studiile efectuate pe pa­cienții care au urmat tratamentul cu Biostem, am avut și bolnavi cu diabet. Mulți dintre ei făceau injecții cu insulină, nu-și puteau ține glicemia sub control. După tratamentul cu Bio­stem, și-au reglat glicemia și au redus doza de insulină, unii reușind chiar să elimine total insulina și să țină diabetul în frâu, cu diverse su­plimente naturale și regim ali­mentar.
Am avut sub observație și pa­cienți cu adenom de prostată, care urinau de zece ori pe noapte, cu dureri, retenție de urină - un adevărat coșmar pentru ei. După tratamentul cu Bio­stem, urinau o dată, maximum de două ori pe noapte, cu jet puternic. Un pacient de 78 de ani îmi spunea că... "urinează ca un flăcău"!
Unii pacienți cu probleme cardiace, care aveau mon­tate stenturi, simțeau dureri cardiace la eforturi mici, dureri de picioare și prezentau probleme grave de circulație. După cura cu Biostem, aceste probleme s-au rezolvat treptat și pacienții și-au reluat viața nor­mală.
În lotul experimental am avut și pa­ci­enți cu pro­bleme dermatologice grave, unii aproape pe toată suprafața corpului. În urma tratamentului cu Biostem, pielea lor s-a refăcut "văzând cu ochii".
Am întâlnit numeroase femei cu for­mațiuni tumo­rale la nivelul uterului, ova­relor sau al sânilor, propuse pentru biopsii sau operații. După tratamentul cu Bio­stem, prin analize de specialitate, s-a observat că for­mațiu­nile tumorale (atât cele benigne, cât și cele ma­ligne!) au fost eliminate din organism, în locul lor apă­rând un țesut nou, sănătos. Astfel, femeile au scăpat de operații mutilante.
Mulți pacienți cu AVC (atac vascular cerebral) care aveau sechele grave - nu puteau vorbi, erau imobilizați la pat, nu se puteau hrăni singuri și depindeau de îngri­jirea celorlalți - au dorit să facă tratamentul experi­mental cu Biostem. Și în cazul lor, s-a observat o recu­perare rapidă, putând ulterior să-și reia viața normală: să meargă, să vorbească și să se îmbrace singuri.
Am avut și pacienți cu afecțiuni hepatice grave, la care ficatul funcționa doar în proporție de 10-15%, pre­zentau deja ascită, edeme, mâncărimi ale pielii și stări psihice foarte proaste. După tratamentul cu Bio­stem, edemele s-au retras, lichidul de ascită a dispărut, pielea și-a revenit la normal și starea psihică li s-a îm­bunătățit simțitor.
Au urmat cura cu Biostem și câțiva pacienți cu pro­bleme pulmonare grave, care respirau doar cu ajutorul aparatului de oxigen. Au venit la cabinet disperați, le era teamă să adoarmă chiar și scurt timp, de frică să nu se sufoce în somn ori să nu se oprească curentul și astfel să nu mai funcționeze aparatul de oxigen... Spu­neau că e cumplit să depinzi total de o mașinărie, mai ales că nu știi când se poate defecta! Ei bine, după o lună și ceva de tratament, conduceau singuri mașina și veneau la cabinet fără aparatul de oxigen după ei.

- Ce spuneți seamănă cu un film SF. Care este compoziția acestui "medicament minune"?

- Biostem este realizat numai din plante medici­nale, ex­tracte naturale și minerale cu rol de protecție și refa­cere celulară. În formula complexă a produsului am inclus zeolit și plante medicinale cu rol de stimu­lare a producerii de celule stem: gheara-mâței, gheara-diavo­lului, echinacea, aloe ferox, coada calului, soc, urzică albă, spirulină, ganoderma, aloe, gluco­zamină, frunze de mesteacăn, alga Afa, alga Chlorella, MSM și alte com­ponente.

- În tratament combinați mai multe metode tera­peutice?

- În toată acestă perioadă de studii și expe­riență per­sonală cu pacienții, am reușit să realizăm un pro­gram complex de tratament. Pacientului i se reco­man­dă un regim alimentar strict individualizat, adecvat afecțiunii pe care o are, apoi intrăm în acțiune folosind arsenalul terapeutic de care dispunem. Nu avem ne­voie de alte terapii, dar folosim și alte produse natu­rale, cu efecte de excepție asupra sănătății generale a organismului.
Activ Protect Zeolit este vârful de lance al terapiei: curăță și absoarbe tot "balastul" din organism, pe care îl elimină prin tractul diges­tiv. Însă cea mai importantă acțiune a zeoli­tului este purificarea, desfundarea căilor de acces către organul bolnav. Degeaba avem cea mai puternică și rapidă mașină, dacă traficul este blocat și nu putem înainta! Zeolitul elibe­rează drumul pentru substanțele active din Biostem, dar în același timp curăță organul țintă de toxine și de tot ce nu este bun în el.
Apoi intervenim cu produsul Oxigenare Celulară. Majoritatea proceselor metabolice din organism au nevoie de oxigen. Se știe că celulele sănătoase au o mem­brană care reglează cantitatea de oxigen ce intră în celule, permițând să treacă doar atât cât este necesar. Membranele celulelor tumorale sau îmbătrânite nu mai funcționează corespunzător și astfel oxigenarea celu­lară devine deficitară. În momentul în care dispun de o cantitate suplimentară de oxigen, celulele sănătoase își iau atât cât au nevoie, iar cele bolnave nu se pot apă­ra împotriva oxigenului, el intrând în celula bol­navă și distrugându-o.
Putem spune că dispunem de o "armată" foarte bine pregătită, astfel încât dușmanul (boala) să nu aibă nici o șansă să ne mai facă vreun rău. Zeolitul curăță și eliberează căile de acces către organul bolnav, de­con­gestio­nează organul țintă de ceea ce nu este bun. Biostem regenerează organul bolnav, îi redă funcțio­na­litatea la capacitate maximă. Apor­tul de oxigen omoa­ră celulele bolnave și per­mite absorbția substanțelor active necesare în meta­bolismul celular. Astfel, sănă­tatea se restabilește foarte rapid!

- Cât costă tratamentul cu aceste pro­duse?

- Majoritatea bolnavilor ajung la noi în situații grave, de regulă atunci când medicina alopată nu mai are soluții terapeutice pentru afecțiunile de care suferă și după ce organismul este puternic intoxicat cu sub­stan­țe chimice din medicamentele de sinteză. De aceea, încă de la început, este necesară o doză dublă de atac sau o perioadă mai lungă de tratament. În funcție de doza recomandată și de perioada de tratament, cos­tu­rile diferă. Deoarece tratamentele nu sunt aceleași de la un pacient la altul, prețul exact se stabilește în func­ție de nevoile fiecăruia. Ținând cont de faptul că tratamentul are efecte benefice, vizibile încă din prima lună, și nu durează prea mult, cred că prețurile sunt corecte, accesibile prin raportul calitate - rezultate - costuri.

Un caz

Mă numesc Angeluș Maria, am 60 de ani și lo­cu­iesc în Botoșani. În urma unui control tomografic făcut în luna august, mi s-a depistat o tumoră la uter. Doc­torii m-au sfătuit să mă operez imediat, dar n-am ac­ceptat pe loc. După ce am primit așa o veste, mer­geam pe stradă ca un om pierdut, aveam certitudinea că nu mai am multe zile de trăit. M-am gândit însă că nu pot nici să stau așa, fără un tratament, așa că până la urmă, am fost de acord cu operația. La o lună de zile după intervenția chirurgicală, când am fost la con­trol, parcă a căzut cerul pe mine: aveam metastaze, iar me­dicii ridicau din umeri, spuneau că nu prea mai există soluții de vindecare... Mi-au dat totuși trimitere la București, la Institutul Oncologic Fundeni, să încep urgent chimioterapia. Îmi era ciudă că acceptasem ope­rația; cred că de acolo porniseră celulele tumorale în tot corpul! Eram ca o legumă, nu aveam poftă de ni­mic, toată ziua mă plângeam, nu se mai putea înțelege nimeni cu mine... Am ajuns la București și am fost in­ter­nată în spital. M-am îngrozit de ce am văzut acolo! Oameni mutilați de operații, slăbiți de tratamente agre­sive, cu speranța în suflet că vor mai trăi câteva zile în plus... Eram total descurajată, nu voiam să plătesc un preț atât de mare pentru câteva luni de viață în chinuri! Mă hotărâsem să nu accept o altă operație, nici măcar dacă se impunea, din cauza metastazelor. Într-o bună zi, o doamnă din același salon, operată de cancer de col uterin, mi-a povestit despre tratamentul Laboratoarelor Bionatura Plus, pe care îl urma în pa­ralel cu cel oncologic, iar analizele îi erau din ce în ce mai bune. În clipa în care am auzit de toate acestea și văzând cât de bine se simțea cu ajutorul tratamentului naturist, mi-am spus că acolo îmi voi găsi și eu vin­de­carea! Și așa a fost!
Am sunat la cabinet și m-au primit chiar în seara aceea. Le-am explicat medicilor că sunt diagnosticată cu metastaze gradul IV și că urmez tratamentul onco­lo­gic, dar mi s-a răspuns că nu am cum să fiu așa grav bolnavă, pentru că n-aș fi putut nici măcar să urc scă­rile singură!...
După o scurtă evaluare, mi s-a recomandat un tra­ta­ment de regenerare celulară. Mi s-a spus că, dacă vreau să mă fac bine, va trebui să-mi schimb total sti­lul de viață. În primul rând, trebuia să elimin din ali­men­tație toate proteinele animale (carne, ouă, lapte, brânză), deoarece îmi hrăneau celulele canceroase. De asemenea, mi s-au interzis cu desăvârșire alcoolul, cafeaua și tutunul. (Nu am fumat niciodată, nu am băut decât câte un pahar cu vin, la diverse petreceri, dar mi-a fost greu să renunț la cafea, pentru că aveam tensiunea prea mică și astfel mi-o mai ridicam puțin, dimineața.) Mi-am schimbat alimentația chiar de a doua zi și am început să urmez în paralel și tratamen­tul naturist. Cu produsele Biostem, Oxigenare Celu­lară și Activ Protect Zeolit m-am simțit mai bine încă din primele săptămâni de la administrare. Tratamentul mi-a reglat tensiunea arterială și mi-a rezolvat și mi­cile probleme cu respirația. Mai mult, m-am bucurat din tot sufletul că nu mi-a căzut părul în urma chimio­terapiei, ca celorlalți bolnavi din spital...
După ce am terminat chimioterapia, am fost exter­nată și am plecat acasă. Nu știu dacă tratamentul din spital mi-a făcut bine sau nu, dar nu vreau să-L mânii pe Dumnezeu! Cert este că, de când urmez tratamentul naturist, încet, încet am ajuns să mă pot duce singură la piață, să fac mâncare și curățenie prin casă. Cu aju­torul Biostem și al celorlalte produse naturale, după două luni de tratament, sunt astăzi pe picioare și fac lucrurile pe care nu le mai puteam face înainte, din cauza acestei boli groaznice.
În urmă cu o săptămână, am fost din nou la con­trol. Mi-am făcut toate analizele de sânge (inclusiv markerii tumorali) și o tomografie, iar medicii au fost mirați de starea mea de sănătate, spunându-mi că în foarte scurt timp voi fi total vindecată!
Prin intermediul dvs., doresc să le mulțumesc din tot sufletul medicilor de la Bionatura Plus, pentru acest tratament miraculos! Practic, produsele naturale rea­lizate de ei m-au salvat de la moarte și pentru acest lu­cru le sunt profund recunoscătoare!

D-l dr. CĂTĂLIN LUCA poate fi contactat la tel. 0752/15.29.70, 0752/15.29.71,
e-mail: contact@bionaturaplus.com, www.bionaturaplus.com