"Cu tratamentul d-lui TODOR RUSALIN m-am vindecat de fibroză pulmonară"

Cititor Formula AS
Dragă "Formula AS",

Vă mulțumesc și eu pentru munca pe care o desfășurați la această revistă și care ne prilejuiește nouă, celor ce o citim, să ne folosim de ajutorul ei.
Mă numesc Maria Anculia, am 75 de ani și am fost diagnosticată cu fibroză pulmonară. Oboseam, nu mai puteam să merg nici pentru a-mi cumpăra strictul necesar. Boala de plămâni se adăuga la celelalte boli, care se adună după 75 de ani, trăind la țară și lucrând la o secție de prelucrare a lemnului, în gaze și praf. Văzând că medicii îmi spun că nu există tratament pentru boala mea, am apelat la d-l Todor Rusalin din București și în 4 zile am primit un tratament care a durat timp de 5 luni. L-am completat cu rugăciuni fier­binți adresate Sfântului Nectarie, Mai­cii Domnului și, cu ajutorul bunului Dumnezeu, am reușit de m-am vindecat. S-au mirat și doctorii când au văzut radio­grafiile la plămâni. În prezent, pot să merg aproa­pe un kilometru, să-mi aduc apă sulfuroasă de la o pompă care se află în afara comunei noastre.
Mulțumesc din nou revistei și-i mulțumesc d-lui Todor Rusalin, mulțumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului și Sfântului Nectarie, care mi-e tare drag. Îi îndemn pe toți cei ce suferă să caute ajutor la Dum­nezeu și în paginile revistei "Formula AS".
Cu toată dragostea, o "senioară" care deține o "bo­găție": colecția "Formula AS", Asul Verde și Almana­hul și care vă dorește tuturor sănătate!
ANCULIA MARIA -Topolovățul Mare, str. Gării nr. 402, jud. Timiș

Adresa d-lui RUSALIN TODOR: str. Dristor nr. 97, bl. 63, sc. 2, et. 7, ap. 534, sector 3, București, O.P. 77, cod 031534, tel. 031/42.66.58, 0771/79.71.70, 0742/92.74.25