"Cum am slăbit 9 kilograme cu două medicamente românești"

Cititor Formula AS
Stimată doamnă Sânziana Pop,

Numele meu este Ana Maria, am 42 de ani și de curând, datorită revistei dvs. am trăit un mic miracol. Totul a pornit de la un articol publicat în paginile "For­mulei AS", în care se vorbea despre remediile românești de slăbit. Am privit cumva cu neîncredere informațiile despre un remediu numit Detoxiplant Activ, pe bază de Aloe ferox, despre care se spunea că are efecte de slăbit atât de intense, încât pot fi comparate cu ale unei liposucții. Personal, de aproape 15 ani, de când am născut-o pe fetița mea, mă lupt cu kilogramele în plus, timp în care am încercat tot felul de pilule și rețete de slăbit. Efectul la toate acele "leacuri miraculoase", în cele mai fericite cazuri, a fost acela că slăbeam 2-3 kilo­grame maxim, după care în următoarele săptămâni pu­neam alte cinci la loc. Totuși, articolul era scris atât de convingător, încât m-am gândit că nu mă costă prea mult să mai încerc o dată. Am căutat o mulțime prin Arad, orașul în care locuiesc, Detoxiplantul, și până la urmă l-am găsit într-un plafar din centru. Am început cura într-o vineri, la sfatul vânzătoarei, iar în următoa­rele trei zile, organismul meu parcă s-a trezit la viață. Constipația mea cronică a trecut ca prin farmec, retenția de lichide, care îmi făcea ca mâinile și ochii să arate um­flate câteva ore după trezire, a dispărut și ea, în schimb mă simțeam foarte vioaie și energică. Cu inconvenientul că trebuia să mă asigur mereu că am acces la o toaletă pe parcursul a două săptămâni, cât ține o cură, am experimentat un mic miracol. Efectul laxativ și deto­xifiant puternic m-a făcut să scap, în cele două săp­tămâni, de 6 kilograme, din cele 15 câte mi-a spus doc­to­rița de familie că trebuie să dau jos. Prietenele mele au încercat și ele descoperirea mea și rezultatul a fost ace­lași, la aproape toate. În perioada de pauză la cura cu Detoxiplant, la sfatul producătorului pe care l-am contactat telefonic, firma Herbagetica din Brașov, am încercat încă un produs pe bază de fibre alimentare, cu nume foarte sugestiv: KG-STOP. Acesta este un produs neobișnuit, sub formă de pulberi de plante, care se iau înmuiate în apă înainte de a mânca, cu un gust nu prea grozav, dar care m-a ajutat să reușesc ce nu am putut niciodată până acum și anume să păstrez vreme de 4 luni (acum am intrat în a cincea) rezultatul unei cure de slăbire. Mai mult, am reușit să slăbesc, chiar dacă mai lent decât la început, încă trei kilograme în acest timp, în care am alternat curele cu cele două produse.
Totuși, nu rezultatele asupra mea m-au făcut să vă scriu, ci faptul că aceleași două produse le-am testat cu succes și în cazul fiicei mele, care suferea de obezitate infantilă. Din cauza delicateții subiectului, nu vreau să intru în foarte multe detalii și vă rog să nu pomeniți nu­mele meu complet la ziar. Totuși, ceea ce vă pot spune este că fetița mea, care avea 85 de kilograme la un metru și cincizeci și opt înălțime, acum cântărește cu aproape zece kilograme mai puțin și pentru prima oară își poate stăpâni pofta de mâncare. Știu că acum în România aproape un sfert din copii sunt obezi sau în pragul obe­zității și, ca mamă, știu ce traume sufletești are această boală asupra copiilor, mai ales a celor aflați în pragul adolescenței. Fiica mea de exemplu era în pragul depre­siei, se închisese în casă pentru a evita contactul cu rău­tă­țile celor de vârsta ei, refugiindu-se cu totul în Internet și în mâncare. Aș vrea să mă adresez mai multor părinți despre efectele de scădere în greutate a acestor două pro­duse, Detoxiplant Activ și KG-STOP. De asemenea, aș vrea să vă rog să faceți unul sau mai multe articole, despre cum pot fi tratați copiii și adolescenții care suferă de obezitate. Pentru că dacă la adulți obezitatea este ines­tetică, copiilor această boală le distruge fără drept sănătatea și viitorul.
Mă scuzați pentru îndrăzneala de a vă supune aten­ției povestea mea și vă mulțumesc din suflet că existați și pentru că ajutați cu sfaturi de sănătate și de viață atâția oameni.
ANA MARIA