"Mulțumiri profesioniștilor de la Centrul de Consultanță «Energy Plus»!"

Cititor Formula AS
Sunt un fidel cititor al revistei "Formula AS" și do­resc să vă aduc mulțumirile mele, deoarece prin interme­diul ei am aflat de existența Centrului de Consultanță Naturopată "Energy Plus" din București, care mi-a fost de mare ajutor, într-un moment greu pentru sănătatea mea.

În luna august a anului 2011, în urma unui RMN efectuat la coloana vertebrală (sufeream de hernie de disc zona lombară L4-L5) mi s-au detectat multiple adenopatii iliace și inghinale, bilaterale, cu dimensiuni de până la 20 mm. La început nu am dat importanță aces­tora, întrucât durerile lombare mă chinuiau îngrozitor și preocuparea mea principală era atenuarea acestora pen­tru a-mi putea continua activitatea la serviciu. Pe la sfârșitul lunii decembrie 2011, mi-a apărut o adenopatie submaxilară dreapta cu un diametru de aproximativ 25 mm. Atunci am intrat în panică și m-am prezentat ime­diat la medicul ORL-ist, care în urma examinării mi-a indicat efectuarea unui CT. Examenul tomografic a evi­dențiat multiple adeopatii cervicale, axilare și inghinale cu dimensiuni cuprinse între 10 și 25 mm, cu suspiciu­nea de limfom. Biopsia pe care am efectuat-o ulterior, examenul anatomopatologic și imunohistochimic au con­fir­mat diagnosticul de limfom malign Non-Hodgkin tip limfocitic stadiul III A. În mai 2012 am fost internat în secția de hematologie a Institutului Regional Oncologic Iași, unde am început tratamentul chimioterapeutic sub atenta supraveghere a unui colectiv medical foarte com­petent. Știam că aceste proceduri sunt extrem de dure și produc efecte secundare greu de suportat: greață, obo­seală, lipsă de poftă de mâncare, slăbiciune generală. Era clar că aveam de înfruntat o perioadă foarte grea, plină de încercări dificile.
Fiind un cititor fidel al revistei "For­mula AS", am aflat despre rezultatele bune obținute în Centrul de Consultanță Naturopată "Energy Plus" Bu­curești, prin tratamente cu anumite pro­duse naturale. Chiar după prima ședință de chimioterapie, am apelat cu mare încre­dere la specialiștii de la "Energy Plus" Bu­curești și am început tratamentul natural complementar celui alopat, care a inclus Tien Hsien Liquid asociat cu alte produse naturale cu efect antitumoral și de protecție vasculară, renală, cardiacă, imunitară, în mod special protectoare hepatice, dându-mi forța necesară să rezist și să mă simt bine pe tot parcursul chimioterapiei. Datorită acestui tratament bine ales, nu am avut nici o reacție adversă, am continuat să merg la serviciu, am condus mașina, astfel încât colegii și prietenii mei nici nu bănuiau că fac tratament chimioterapeutic. Singurul indiciu era că îmi căzuse părul. După terminarea chi­mioterapiei, în octom­brie 2012, am făcut un control prin CT, rezultatul fiind favorabil: remisia completă a tuturor adenopatiilor. În consecință, recomand tuturor celor care sunt în si­tuația mea să apeleze cu încredere la trata­mentele natu­rale de la Centrul de Consultanță "Energy Plus" Bu­curești, al cărui colectiv de medici dă dovadă de mult pro­fesionalism, pasiune și dăruire pentru tratarea celor suferinzi.
Cu deosebită considerație,
A. M. - Suceava

Începând din 8.04.2013, Centrul de Consultanță Naturopată "Energy Plus" funcționează sub denumirea Centrul de Consultanță Naturopată "SECOM(R)", în str. Știrbei Vodă nr. 150, bl. 26C (intersecția bd. Dinicu Golescu cu str. Berzei), tel. 021/316.43.92, 0733/35.40.00, fax: 0372/87.43.92, e-mail: consultanta@secom.ro