"D-na dr. Sanda Piroșca m-a salvat de nevralgie de trigemen. Mulțumesc!"

Cititor Formula AS
Stimată redacție a revistei "Formula AS",

Am rugămintea de a publica în "Formula AS" urmă­toarea scrisoare, care vizează pe cei care suferă de ne­vralgie de trigemen și care, așa cum am aflat în ultimul timp, nu sunt tocmai puțini. Nu de alta, dar experiența prin care am trecut poate fi extrem de folositoare celor în suferință. Povestea mea este următoarea:
Atunci când am aflat că sufăr de nevralgie de trige­men, nici măcar nu știam despre ce ar fi vorba și cre­deam că este o mică problemă care se va rezolva cu ușurință. După ce am avut câteva crize serioase, crize în care durerile erau crâncene, am început să caut infor­mații despre această boală. Astfel, am aflat că este o boală cumplită, pentru care medicina convențională nu are încă tratament, tratând doar efectele, prin calmante puternice. Din două surse independente, una dintre ele fiind "Formula AS", am aflat de dr. Sanda Piroșca din Cluj, care tratează această boală utilizând medicina alternativă, și anume: infiltrații cu Zeel, lumină polari­zată (Bioptron), fizioterapie, infraroșii, masaj, ultrasu­nete și, nu în ultimul rând, energoterapie. Am început tratamentul și, pentru că era la puțin timp de la apariția crizelor, acesta și-a făcut efectul rapid, astfel încât, după prima săptămână, am scăpat de crize. Acum sunt la finalul tratamentului și sunt foarte fericit că acele crize cumplite sunt de domeniul trecutului.
Mulțumesc pe această cale d-nei dr. Piroșca, pentru preocuparea deosebită față de bolnavi, pentru grija acordată și dorința de a face bine, fapt pentru care îmi exprim recunoștința.
Mulțumesc, de asemenea, revistei "Formula AS" pentru răspunsurile publicate, care sunt atât de valo­roase pentru sănătatea noastră.
CAROL NAGY - Aleea Păcii, bl. A4/76, Deva, jud. Hunedoara, tel. 0724/33.88.11

Adresa d-nei dr. Sanda Piroșca: str. Aurel Suciu nr. 57, Cluj-Napoca, tel. 0741/21.71.20